Hof van Discipline krijgt het vuil van de advocatuur op het smetteloze bord

Gerechtshof-president N.A.M. Schipper laat laatste kans om imago te redden liggen!
Hem wordt aangeraden om de ontvangen bewijzen openbaar te maken op 2e verzoek
van RTV Gelderland na door diens persvoorlichter gisteren het bos te zijn ingestuurd

Rabobank Interregionaal Fraude Team / zaak Swartile crimineel advocaat Sigmond uit Heerlen.

Rabobank Nederland Ir. Drs. H.N.J. Smits / zaak Swartile crimineel advocaat Sigmond uit Heerlen

Rabobank Nederland Faber - Rabobank Heerhugowaard / oplichter Weggemans / zaak Rietveld crimineel advocaat Sigmond uit Heerlen Rabobank zaak Preuter crimineel advocaat Sigmond uit Heerlen

Duo list en bedrog Oplichter Sigmond / Spera samen in zaak de Wilde, met alle wetenschap van oud Deken Teeuwen te Maastricht.

Duo list en bedrog Oplichters Sigmond / Spera samen in de zaak fam. Polpe tegen kamper en verkoopsukkel C. van Ginkel uit Voorhuizen zie de aankomende documenten met uitspraak van Gerechtshof te Arnhem. chalet park de Huifkar in eigendom van tuig. zie Dommerholt van Dijk Oplichter Maes.

Rietveld plaatst wederom oplichter Sigmond tevens zijn oud kantoor genoot Mr. Gabriel Spera direct bij het Hof van Discipline met een kopie van ruim tien zaken aan Mr. van de Heuvel, tevens aan de niet lezende en incompetente Voorzitter van de Raad van Discipline Mr. Houterman en eens zien of er nu wel voldoende aanwijzingen zijn om dit advocaten tuig uit de advocatuur te trappen, tevens de enorme veroorzaakte schade van nu alle slachtoffers op dit duo list en bedrog te verhalen . Rietveld laat de zaken betreffende oplichter meester Maes even aan andere over, dan de incompetente Deken Peters uit Zwolle die samen met Maes in de Raad van Toezicht zit, en Mr. van Ginkel Tucht rechter te Arnhem die Maes en zwendelaar Sark beide de handen boven het hoofd heeft gehouden.

Ir. R.A.A. Rietveld doet een poging de coruptie en slooppraktijken van de hier achter vermelde instanties en personen een halt toe te roepen. Het Gerechtshof te Amsterdam [President Schipper] - Gerechtshof te Arnhem [Mr. Verheugt Roessingh Bakels], de Rabobank J. Weijers [oud-minister EZ] / Smits - Weggemans Faber met hun ronduit misdadig gedrag naar o.a. de fam. Swartile / fam. Rietveld / fam. Preuter met pure medewerking van de Rabobank samenspanning met mr. I.P. Sigmond en mr. G. Spera te Heerlen, advoceaten in zeer smerige zaken. Verder haalt Rietveld zwaar uit naar de belastingdienst in Alkmaar. In het bijzonder naar belastingdeurwaarder H.G. Druijven, Bogerdlaan 17, 1906 XR te Limmen, tel. 072-5052865 [voor Rietveld is dus niets geheim]. Tot slot de zware averij die het UWV die toch al ernstig zieke mensen laat toebrengen door deurwaarderskantoren van Justitie, o.a. VAN DE MEER & PHILIPSEN. de rest volgt.

Gerechtshof durft vonnis niet te effectueren. Mr. Maes laat € 100.000 liggen !
Daar tegenover plundert mr. G. Spera € 30.000 van cliënte die hem geloofde !

Opnieuw hebben de Ministers Donner, Remkes en Zalm in de hierna vermelde zaak van de Rabobank, in het bijzonder de toenmalig voorzitter van de Raad van bestuur dr. H. Wijffels, de hand boven het hoofd gehouden. Veel burgers zijn door de Rabobank gesloopt. In de zaak H.P.W. Swartilé is wederom de criminele advocaat I.P. Sigmond uit Heerlen betrokken. Er volgen nog een aantal van deze zware zaken, net zolang tot zwendeladvocaten als Sigmond, Spera, Maes, enz. uit de advocatuur worden gezet en mijn schade schade betaald hebben. Justitie dient deze misdadigers te laten berechten.

Geachte Mevrouw R. de Willigen, [ Uni-Invest nieuwe stijl ]. Bij deze het volgende. Als eerste laat ik u weten deze zaak van de heer Blokker over te nemen. Ten tweede mijn vraag, hoeveel zijn op dit moment 4000 aandelen van Capa City Reallity NV waard ? Dit in vergelijk met 4000 aandelen van het oude Uni-Invest in NLG, en deze zijn anders dan van het nieuw gegreëerde Uni-Invest / Capa. Rietveld is in deze niet om de tuin te leiden, anders wordt het zoals al eerder door mij is aangegeven een behoorlijke strijd. Want wat voor vreemde escapades door wie en hoe er zijn uitgehaald, iets van die vele NLG's kunnen niet zomaar tot nul gereduceerd worden. Toch blijkt dat te kunnen zoals onlangs is gebleken. Ik verwacht een eerlijk antwoord, en ik neem dan zelf wel weer contact op met o.a. de heer Blokker.

Met vriendelijke groet, Rietveld

P.s. Doe de heer Rudolf Dick Bakhuizen even de groeten, omdat hij zijn antwoordapparaat in Soest wel heeft aanstaan, maar dat het niet verstandig is om te zwijgen, want wie zwijgt, toe stemt.

Deze criminele Deurwaarders Kantoren laten zich sponseren door Vacance Select / Roompot Parken, rest van deze beerput komt eraan. Van der Meer & Philipsen uit Alkmaar in samenwerking met Snijder Gerechtsdeurwaarders te Beverwijk. Huting & van der Mije te Alkmaar. Terhoeven & Wijers uit Haarlem ook deze in samenwerking met Van der Meer & Philipsen . Oordijk & Partners - Antera - Solvecon - Rabo / criminelen. Deurwaarderskantoor Jongejan Rosier Weggemans Wisseborn uit Emmen moet voorzichtig worden daar zij anders ook verzuipen in het hier boven vermelde mensen slopende Wespennest . Rietveld

Mr. L. Koster, president rechtbank Alkmaar, Rietveld had toch gelijk dat ik met een idioot te maken had, zie de blauwe tekst. En Streefland [ Hoofdofficier voor mij ben je een lul ]. Rietveld moest voelen volgens jou zeggen, maar jij komt aan de beurt bij het hogerberoep te Amsterdam. En dan kun je wederom je loopjongetjes meenemen, maar ik sloop je waar de rechter bij zit en hoop weer bij Mr. van Dijk die in juni is overgevlogen vanuit Amsterdam naar die corrupte toko in Alkmaar.

Oplichter Frequin waarom smeergelden van aanpakken? Familie van Ginkel (van Ginkel chalets te Voorthuizen). Zie de parkenreeks van het Continental-gespuis. Wat ziet men dan, dat de Huifkar toch weer bij het gespuis hoort. Mooi zooitje, Mr. L. Koster en dat hebt u zomaar toegelaten. rechter Drs. Blokland evenwel niet, maar de incompetente Serooskerken Roëll weer wel. En nu zit de hele rotzooi muurvast hè ! Er komt nog een lading aan...!!

De heer Takkenkamp, met een lege bunker op de Stoeplaan 12 te Wassenaar, wonende aan de bouleward te Scheveningen naast onze eerlijke Erica Terpstra die ooit zwembaden opende bij de parken van Takkenkamp [o.a. Parc Emslandermeer te Vlagtwedde ] Nu is de opvolger de heer Holleman van o.a. Emsrent BV, enz. Deze lijn betreft de waterparken waar miljoenen aan subsidie uit Brussel in een bodemloze put zijn verdwenen. Met ide subsidie zouden de vaarwegen verbreed worden, maar niets daarvan.

De Verhoeve Groep / recreatie - Van Harskamp Holding BV - Rego Chaletparken Beheer [ Gozeling ] o.a. Vier Jaargetijden te Voorthuizen [ van Nijkerken ] Bellevue / - Vos - Verscholen Dorp. Daarvoor Het Rode Hert HRP [ Lavarijsen - Stolp ] Onroerendgoed Beheer van wijlen Bruinsma/Nolens. (zie REGO CHALETPARK BEHEER BV)

Balkenende zit u nu in de Beerput zie inkoop van Onroerend goed, of zit Rietveld nu in een Juridische zwijnenstal. Wie houd het langer uit de criminelen of Rietveld , laten wij het eens uitproberen. Dit is het begin van mijn weekje baggeren heren advocaten , dat was u toch ook Balkenende !!!!!!!!!!

Rabobank Nederland - criminelen - Hazeleger Property,s Beerput / Euro recreatie Partners - Vossen gespuis - Stoppelmans o.a Althea [ mooie bungalowtjes mensen centjes kwijt ]. groeten aan zijn met pensioen zijnde vriendje Ruud Rietveld.

Constructies om gemeenten om de tuin te leiden met als crimineel centrum de Talmahoeve BV

Ir. R.A.A. Rietveld heeft een uitspraak van 12 mei van het Gerechtshof in Amsterdam kunnen negeren [ Verscholen Dorp / Rietveld ]. Tot 12 oktober 2005 is de uitspraak van rechter barones Mr. Tuyll van Serooskerken Roëll niet betekend. Ook is er geen beslag gelegd door de deurwaarder m.b.t. de dwangsom van € 100.000. Het is muisstil en zelfs oplichter meester A.P. Maes van Dommerholt van Dijk Advocaten komt die ton niet halen. Serooskerken weet heel goed waarom dit stil ligt, maar ook president mr. N.A.M. Schipper.

Documenten bij de vleet, en die bewijzen alle dat er valsheid in geschrift en in procedure is gepleegd. Zelfs het arrest is met valse handtekeningen onrechtmatig. Minister P.H. Donner verwijst naar de rechter en de rechter verwijst naar...!?

Deze kwestie kan alleen opgelost worden door de schade te betalen die inmiddels € 4.500.600 bedraagt. Dit alles is bekend bij Mr. N.A.M. Schipper [ President Gerechtshof te Amsterdam ], bij P.G. Houterman [ voorzitter Raad van Discipline ], bij tuchtrechter van C.B. van Ginkel te Arnhem m.b.t. tot de aangifte van art. 12Sv strafklachten tegen de oplichters Mr. A.P. Maes, Mr. R. Sark, Mr. G.A.M. Spera, Mr. I.P. Sigmond Mr. T.A. Mulder]. Inmiddels adviseert drs. Spithorst van Maliepaard en Partners in Haarlem Rietveld bij deze enorme puinhoop.

De aangifte van valsheid in geschrifte tegen de korpschef van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland, de heer
Hoogendoorn, werd ook door de hoofdofficier van Justitie, als door het Hof te Arnhem onder de deurmat geveegd.
met het resultaat dat een bekwame politiefunctionaris na 30 jaar dienst ontslagen werd. De beerput gaat open Mr.
Lok en CRvB. Nu legt eindelijk een meester in de rechten een zaak van valsheid in geschrifte bij Rietveld neer !!
Zelfs een Mr. plaatst nu een zaak bij Rietveld i.v.m. corruptie bij het OM, en de schade die hierdoor is ontstaan !

Hier onder geef ik aan burgers van Nederland hoe advocatentuig er een circus van maakt met hun misdadig gedrag, tevens het stuivertje wisselen met hun aandeel in de maatschappen van Advocatenkantoor Spera / Advocatenkantoor Lie Sigmond van Houte / Advocatenkantoor Spera van Houte / Advocatenkantoor Lie Sigmond / Advocatenkantoor Spera - Lie Sigmond / Advocatenkantoor Spera Lie / Advocatenkantoor Thissen & Spera / Advocatenkantoor Spera / advocatenkantoor Amian & Partners - Spera / Advocatenkantoor Sigmond & Zippelius / Advocatenkantoor Hoek & vd Hoek - Sigmond. Dit is een gedeelte van de chicaneuze maatschappen waarin misdadige praktijken worden toegepast in de laatste paar jaren, met zeer ernstige schade voor cliënten. De lijst van deze mensen komen op de naam van de Advocaat.

P.s.: Van Houte, wij zullen voor de rechtbank zien wie namaak is en de echte misdadige advcaten zijn. Zie uw mail.


Klokkenluiders . . . . . homepage SDN . . . . Homepage Ruud Rietveld

Eindelijk een 'ondernemingsrechtjurist' die tegen Rietveld een zaak durft op te starten wegens laster en leugens. Dit is Mr. C.R.M. van Houte uit Heerlen, hij heeft al jaren deel uitgemaakt van vijf stuks verschillende maatschappen die al jaren lang mensen tot de rand van de afgrond brengen. Dit is wat ik nodig had van Houte, Spera, Sigmond, Groenendal nu gaan jullie alle vier voor de bijl, en miljoenen schadeclaims betalen. De gehele beerput komt hier achter te staan !

Rietveld stuurde aan misdadiger Mr. A.P. Maes een mail,
en aan mr. N.A.M. Schipper ( Gerechtshof Amsterdam )

Faber, De Jong & Blom advocaten / Heral BV-verleden Hyundai - Rabo Bank London.
Rahn & Bodmer Banquiers Zurich, Rudolf A. Scholten, Goldman Sachs Group Auna Kohlberg - Kravis - Roberts & Co

Hoge Raad reageert negatief op de klacht van Rietveld

Sesam Open u....!!!

Allereerst mijn BRIEF aan de president van het Gerechtshof in Amsterdam

En mijn repliek op de ontwijkende brief van premier Balkenende

Rietveld mist in het antecedentenregister van Drs. Burhoven Jaspers, de fijne scherpte
die nodig is om voor 100% vaststaande feiten betreffende het onwettig handelen door
o.a. ook rechters, officieren van Justitie, advocaten en deurwaarders aan de kaak te
stellen. Rietveld maakt dus een eigen corruptieregister, dat goed wordt bijgewerkt.

Rietveld raadt Mr. R.P.G. Houterman vice-President van de rechtbank Maastricht aan
direct ontslag te nemen als rechter en met onmiddellijke ingang ook zijn functie
van voorzitter van de Raad van Discipline te Oisterwijk neer te leggen. De
reden daarvan is te lezen en vergelijken van plaatjes in deze website.
Verdere reactie op de bewezen en afgedekte puinhoop volgt

De provincie Gelderland heeft een grote kluit boter op het hoofd. Zie de tekst van de
heer de Krijff van de gemeente Barneveld en zijn handelen in bouwzaken sinds 1999
betreffend de recreatie, i.s.m. Rietveld en Eekhof, nu werkzaam bij de provincie, en
v/d Heuvel, v/h controleur van Chaletparken. Bakkenes, oud-wethouder en vriend
van Vink Beton, Wencopperweg 64, v/d Bunt - Talmahoeve - Hill House Hotel !!

De veldslag van Rietveld met Rechtbank Alkmaar en het OM is nu begonnen!
Zeven aangetekende brieven zijn naar zeven rechtbankpresidenten gezonden
Een kopie is aan minister Donner van Justitie ter hand gesteld. Deze brief
attendeert op onrechtmatige, onwettige en misdadige praktijk bij Justitie
De openbare mediadiscussie bepaalt uiteindelijk de sanering bij Justitie

Een brief met verheldering over de werkwijze van een rechter bij rechtbank Alkmaar
En deze persoon zal het [gedrag] beroepsmatig heel goed hebben kunnen vaststellen.

Advocaat Maes van Dommerholt & van Dijk Advocaten
probeert via de achterdeur Rietveld's site te censureren

Lie Sigmond Van Houten Advocaten & Belastingadviseurs

De reputatie van advocaat mr. G.A.M.F. Spera in Heerlen. Anderen volgen !!
De klacht bij de Verenigde naties van de klokkenluiders is meer dan terecht.
Het is verbijsterend om te ervaren, dat het parlement alsmaar blijft zwijgen.
Wat zijn normen en waarden? Wat is democratie? Waar stopt de corruptie?
We willen nu inspraak om de belangenverstrengeling 'n halt toe te roepen !!

Economische zaken / grondzaken - Ruigenrode BV [ Wim vos / landgoed Ruighenrode te Lochem - Ploegdijk 2, tevens Vorderseweg 6, koopt van de gemeente Brunssum een camping. Deze kamper wil 16.000.000 euro investeren [ Rabo euro's ] om deze camping en de gasten wederom weg te slopen en er 270 chalet's en appartementen op te plaatsen. Wordt dit aantal niet gehaald, dan mogen de Nederlandese burgers 5000 euro per niet geplaatst object aan de kamper W. Vos Sr. betalen of ......, zeg het eens overheid ??!! Zijn het de jongens die zelfs bij gerechtshof te Amsterdam met valse handtekeningen Rietveld ondersteboven willen halen. Ik dacht het niet.

Hoofdofficier Justitie Mr. H.J. Moraal Den Haag [ik hoop dat u dit heeft, daar B.W. Streefland Alkmaar de betekenis niet kent] Rabo Bank - Minister Donner - Rietveld

Het vergrootglas op de coöptatie bij de rechterlijke macht met justitiële inteelt als gevolg, waarbij ook advocaat/deken mr. H.R.M. Jenné in Alkmaar (opvolger van Mr. D. de Groot, procureur van oplichter A.P. Maes van Dommerhot van Dijk Criminelen

Catela Property Consultants BV / Bank of Scotland / Deutsche Genossenschaftbank AG - Bouwfonds- Beerput / NS Vastgoed en er komen meer schaapjes over de dam !

Ir. R.A.A. Rietveld stelt voor om nieuwe politieke partij op te richten. Deze partij zal het mes zetten in de diverse vormen van belangenverstrengeling en corruptie, o.a. bij Justitie. Dit om het recht weer te laten herstellen voor slachtoffers van de advocatuur, de curatoren, deurwaarders en rechtbanken. Met name de zittende magistratuur (rechters en raadsheren) dekken al jaren het kartel af rond de banken / de grote bouwers / advocaten / recreatiesector die mensen sociale en economisch sloopt.

Er zal een krachtig verzet moeten komen tegen het sloopbeleid van het huidige incompetente kabinet met minister Zalm (VVD) op Financiën, met de Geus (VDA) op Sociale zaken, Donner (CDA) op Justitie en Remkes (VVD) op Binnenlandse Zaken. De nieuwe partij gaat heten PvdK [Partij voor de koopkracht].

Capacity Realty - het vroegere Uni-Invest - Fortisbank - aandelen die niets meer waard bleken voor beleggers. Net zo'n zwendel als van Dexia!! Boontje komt om z'n loontje !


Zieke Rob Kahlman: proefkonijn in het chemisch lab van Corus
Zie 't dispuut met IBR-Corus en Corus IJmuiden en IBR-Vastgoed BV
Zien jullie maar die weblog van de site van Rietveld te krijgen. Met Ultralin, mooi niet !!

Soest, 27-07-2005

AANGETEKEND MET HANDTEKENING RETOUR

DOMMERHOLT & VAN DIJK CRIMINELEN
STATIONSSTRAAT 171
7301 GE APELDOORN

Betreft: Bedreiging aan het verkeerde adres,

Aan de crimineel advocaten en oplichter A.P. Maes / Lodestijn / Cnossen / Robbers, enz.

Bij deze laat ik je in het openbaar weten Maes, dat je nu helemaal op het verkeerde spoor bent beland. Ik, Rietveld, geef als reactie op je bedreiging naar de Sociale Databank Nederland en de zeer respectabele bestuurders en hoofdredacteur, dat ik je volledig via de internetwereld zal laten slopen. Daar zorg ik persoonlijk voor Maes, zoals ook het gegeven dat jij met valsheid in geschrifte zowel al in procedure met het opvoeren van lijken, het beliegen en bedriegen van rechters tot aan het Gerechtshof te Amsterdam aan toe, jij minstens voor 6 jaar de gevangenis indraait.

Ik mag voor jou hopen dat het systeem waar jij vooralsnog deel van uitmaakt je niet langer de hand boven jou smerige leugenachtige en corrupte kop zal houden, daar dit anders in een nog groter drama zal aflopen Maes. [Raad van Toezicht / Deken Peters / rechter P.H. van Ginkel – Arnhem]

Dan voor de duidelijkheid nog het volgende: Je durft in de hieronder vermelde dreigbrief aan de heer Brockhus over de verspreiding van onrechtmatige informatie te spreken, ik mag aannemen dat je je wederom vergist hebt. Je bedoelt: het verspreiden van informatie over onrechtmatige daden, maar dan wel door de Dommerholt criminelen, en die zijn er meer dan genoeg als je op mijn website maar het woord "criminelen" zoekt en aanklikt, en dat gebeurt ook honderden malen per dag gezien mijn ondersteuning van uit de samenleving Maes.

Tot slot Maes, heb ik je een periode geleden al aangegeven: zolang jij niet de schade aan mij betaalt die je hebt veroorzaakt, dit het einde van Dommerholt van Dijk advocaten gaat betekenen. Dan praat ik nog niet over de enorme schadeclaims die open staan naar de rechtbanken en criminele deurwaarderskantoren, zoals VAN DE MEER & PHILIPSEN uit Alkmaar, die jij hebt kunnen gebruiken voor je misdadige handelingen vandaar dat zij allemaal en individueel een schadeclaim aangetekend binnen hebben.

P.s.: Oplichter Maes, ik zou H. Schoenmaker, werkzaam bij de politie in Barneveld die jij ook gebruikt hebt om de malafide parkeigenaren op het hoofdkantoor van Continental Parken (gevestigd aan de Apeldoornsestraat 56) bij elkaar te krijgen in oktober 2001 voor een aanval op Rietveld met het kortgeding op rol 01-890, en laat ik er even op wijzen dat hij geen uitlatingen meer moet doen als volgt: "Dat het tijd werd dat zij de redacteur van de Sociale Databank Nederland er in rechte bij zouden moeten betrekken". Dus Maes, ten eerste laat ik je weten dat Rietveld zelfs dit weet, en ik zou maar uitkijken dat ik Schoenmaker niet in rechte in deze zaak erbij betrek, want dan wordt jouw puinhoop nog groter.

Met gepaste minachting, crimineel Maes

Onthullingen over dwarsverbanden met beleggers in de recreatiesector, rechters, advocaten, notarissen, banken en overheid vanwege de procesvertegenwoordiging

In de doos van Pandora zit voor Streefland (OM Alkmaar) het zwaard van Damocles
Wel heeft Rietveld grote waardering voor de zeer correcte rechters en mr. van Gaalen

Overzicht van de gedagvaarde personen en summiere reden waarom

Klokkenluiders                Tweede Kamercommissie voor Economische Zaken

Het opvoeren van lang overleden personen en niet bestaande eisers in een rechtszaak is de oorzaak van een massieve afdekoperatie bij Justitie, bij rechtbanken, het Ministerie van Justitie Gerechtshoven en de Raad van Discipline, die met valsheid in geschrifte, leugens en bedreiging heeft geleid tot schijnveroordelingen bij rechtbanken en gerechtshoven.

Daarom zal Ir. R.A.A. Rietveld op maandag 20-06-2005 vijf strafklachten bij de Hoge Raad Der Nederlanden indienen tegen vijf volstrekt criminele advocaten: mr. A.P. Maes van Dommerholt van Dijk Advocaten - mr. R. Sark van De Kempenaer Advocaten - mr. I.P. Sigmond, en mr. G.A.M.F. Spera van de ontbonden maatschap Spera Lie Sigmond Advocaten. Zowel mr. Spera als mr. Sigmond zijn al eerder voor criminele praktijken veroordeeld bij het Hof van Discipline.

Rietveld zal een berg bewijzen inbrengen tot aan het politiedossier toe. Advocaat mr. T. Mulder was nalatig jegens Rietveld. Zie de aangifte van vier strafzaken die al een jaar geweigerd zijn door drie hoofd-officieren van Justitie op rij te Alkmaar. Zoals mr. A.O. Kerk - mr. L.Ph. Den Hollander en mr. B.W. Streefland om de beerput bij Justitie en magistratuur dicht te houden. Verder hebben officier van Justitie mr. S. de Haas en mr. C. de Jong Rietveld's zaken diepgaand en bewust verziekt, inclusief de zaak van smaad/laster tegen SBS-6.Mijn zaak en andere drama´s en gevechten om recht kunt u vinden via de Sociale Databank Nederland op: http://www.mstsnl.net/rietveld/index.html - en mail: r.corruptie.anton@hotmail.com  - T 06-40748531.

Oplichter meester A.P. Maes probeert via de achterdeur een zwakke plek te vinden om de publicatie op het internet ontoegankelijk te maken via de SDN. Het linken naar een andere pagina op het net is volgens Maes van Dommerholt van Dijk Advocaten illegaal gezien de uitspraak van het gerechtshof in Amsterdam; hetgeen niets met dat vonnis te maken heeft.

Die uitspraak veroordeelt meester A.P. Maes zelf niet voor het opvoeren van niet bestaande eisers en lijken die al jaren op het kerhof begraven liggen. Dit als getuigen en eisers in een rechtszaak die hij tegen Rietveld inbracht en die hij met valsheid in geschrifte aan rechter A.L. Croes presenteerde. Wat raar is dat toch......!!! Is hier een een-tweetje met het gerechthof aan de orde ???

De wet en grondwet spelen voor falsificateur Maes en het gerechtshof kennelijk geen enkele rol. Bovendien is het zogenaamde vonnis niet rechtsgeldig omdat het niet voldoet aan de wettelijke eisen. Prof. van Putten zegt zelfs dat het valselijk is opgemaakt, nog daar gelaten dat de twee afschriften van het vonnis niet identiek zijn.

SRK verzekeraar frustreert en verkloot heel bewust zaken van cliënten en
ontloopt alle verantwoordelijkheden en zadelt de cliënt met de kosten op

Rietveld krijgt steunbetuiging van een lezer die hem verwijst naar Peter R. Vries om de justitiële augiasstal door hem te laten uitmesten. Maar ook deze goedwillende persoon rekent buiten de waard, collusie, lafheid van juristen en journalisten en de gigantische, corrumperende macht van het grootkapitaal

Rietveld zet voor de tweede maal zware aanval in op het OM te Alkmaar [Streefland]. Verantwoordelijke Hoofdofficier voor de werkwijze van o.a. van zijn grote vriend Feiko Veenstra. Tevens de gehele gecreëerde beerput om Verscholen Dorp te beschermen, en tevens C. van Ginkel / E. Zitter / en wederom Mesman en Frequin. De betreffende documenten gaan naar de President van Rechtbank Amsterdam, tevens naar de Minister van Justitie voor de tiende maal; en nu ook naar de Hoge Raad der Nederlanden.

Werkwijze van onze Deken Peters in het Arrondisement Zwolle, samen in Raad van Toezicht met de crimineel Maes, Deken Jenné te Alkmaar de procureur van crimineel Maes in de zaak Verscholen Dorp. Voormalig Deken de Groot die in zijn eigen regio door 200 advocaten zwaar is bekritiseerd en op exact hetzelfde adres gezeteld is als Philipsen van de Meer boeven te Alkmaar, en ook dezelfde slachtoffers had [ gezin Rietveld o.a. ]. Tot slot voormalig Deken Teeuwen te Maastricht die twee criminelen advocaten, o.a. oplichter I.P. Sigmond te Heerlen en meester G. Spera ook uit Heerlen, de cliënt tot op het bot laat slopen. Deze zal voor de tweede en hopelijk de laatste maal bij het Hof van Discipline geplaatst gaat worden, met een procedure aan zijn lijf voor een enorme schadeclaim.

Een lijst van corrupte deurwaarders en opdrachtgevers waarvan de deurwaarder eerst een zaak kan laten starten met dode eisers om vervolgens in veel gevallen zijn zakken voor een tweede maal vult, als men slachtoffer wordt van een uitspraak door een rechter die tolereert dat er een advocaat wegblijft. Of nogmaals er een grote afdekpuinhoop van o.a. de zaak met rol 01-890 van Verscholen Dorp - - Frequin - Mesman enz. Dit met zeer zware schade voor rechtzoekende.

Crimineel werkend Autobedrijf Berndt te Emmen, dit met medewerking van het slecht werkend BKR in Tiel. Tevens volgens zeggen van Berndt handel drijft, en dan het merk Mercedes maar beter aan de echte dealer kan over laten als van Diest te Emmen. Over het handeldrijven van Berndt komt Rietveld via een andere hoek nog terug.

Rietveld zet de aanval in op het OM te Alkmaar, omdat zij proberen rechter Croes te beschermen voor de confrontatie met Rietveld, dit door 'n rotsmoes te verzinnen dat hij ziek zou zijn. Nu, dat was hij wel op 16-10-2001 bij rol 01-890 en zijn handelwijze daarna bevestigt dit nog eens. De rotzooi komt 1 juni de Alkmaarse toko inrollen met Rietveld er achteraan.

Mr. van Tuyll van Serooskerken tot Minister Justitie J.P.H. Donner en alles wat er tussen zit waren vanaf 13-03-2005 op de hoogte van de beerput rond Verscholen Dorp. Toch werd een verbijsterende uitspraak gedaan die, zoals al eerder aangegeven, tot verdere escalatie zal leiden. Dit kan zo niet langer.!!!

Rog BV - De Kroes - Vlees / Vastgoed. Endstra - Klaas Hummel - De Kroes - VHS. Wat is de reden dat dit tipje van de sluier van een onvoorstelbaar grote Beerput met alle mogelijke middelen door Justitie zelf de doofpot wordt in gestampt ?? Voormalig Officier van Justitie Mr. J. Wortel en zijn grote vriend en voormalig Officier Justitie Vos, die later opleiding ging geven aan Officieren van Justitie in opleiding. Het resultaat is in Nederland bekend met het gezwendel van het OM. Zie de zaak met rol 2052 [ Directeur-generaal van de Nederlandse Mededingsautoriteit] Almafin / Port Greve / Fam. Colthof en de enorme projecten op het privé grondstukken van de Berlusconi's.
Rabo - Ernaro BV - Green Buyco BV [ Historie van het Museum Vastgoed aan het Museumplein 1, Amsterdam. (toen van Crandorado] Aan subsidie vanuit Brussel zijn met honderden miljoenen in de bodemloze putten van de recreatie gestort, terwijl hier zeer duidelijk limieten ber werden overschreden. Lees: Recherchedienst van VROM, en dit was pas het begin.

HSBC Banking and Financial Hongkong
Euretco Vastgoed. PZEM Delta Nuts / Koninklijke Wegenbouw Stevin / Koninklijke Ten Cate

MAPOLLO BV / HEERFUR BV / CALIFORNIA PROPERTIES BV. € 1 MILJARD
GAAT VAN EN NAAR, EN GEEN 400 MILJOEN EURO. TOCH B.F. Hoevelaken.

Willibrord Frequin, rechter A.L. Croes uit Alkmaar en officier van Justitie C. de Jong worden
gedagvaard om op 1 juni voor de rechter te verschijnen als getuige bij de rechtbank in Alkmaar.
Dit in het kader van de justitiële zwendel in de zaak Rietveld

De uitspraak van het Gerechtshof in de zaak Rietveld / Verscholen Dorp

Speciale aandacht voor "Een on-fortuyn-lijk jaar" van Bob de Bruijn

Mr. E.E. Tuyl van Serooskerken - Roell [ Voorzitter van de 6e kamer Gerechtshof te Amsterdam ]. Wie zou nu een rectificatie moeten plaatsen na u uitspraak betreffende rol 1596 / 03 gedaan op 12-05-2005 en de 4.200.000 aan mij betalen. Verscholen Dorp criminelen, of Gerechtshof te Amsterdam.

Met de uitspraak van Mr. E.E. Tuyl van Serooskerken - Roëll [6e Kamer van het Gerechtshof Amsterdam] heeft men de zaak effectief op de lange baan geschoven. Recht werd niet gesproken, want de echte zaken werden zorgvuldig buiten beschouwing gelaten. Alleen bijzaken werden in het vonnis gewogen.

Ein Deutsche meldet uns: Seit 1997 bestehen mit dem Projektentwickler / der Betreibergesellschaft Emslandermeer BV / Tasta Bau / Takkenkamp Beheer BV / Emsrent BV etc. Streitigkeiten, bei denen wir bei sehr hohen Kosten nur ganz kleine Erfolge vor den Gerichten erreichen konnten und von der 'Stichting van Eigenaren' in keiner Weise ünterstützt werden (dürfen).

Gerechtshof Amsterdam deed een uitspraak die grote
consequenties heeft voor de toekomst van het "Recht"

Aan het crimineel advocatentuig van Mr. A.P. Maes Dommerholt van Dijk Advocaten, oplichter Mr. I.P. Sigmond van Lie Sigmond Advocaten te Heerlen en de sluwe, gluiperige paling in een emmer met snot advocaat Mr. G. Spera te Heerlen.

De twee laatst genoemde boeven zijn al eerder veroordeeld door het Hof van Discipline. Zie de Limburger van 2004; alleen wel twee jaar te laat. Verder het criminele stuk schorem (en het woord schorem gebruikt rechter A.L. Croes nog al eens) met verkeerde inschattingen, door hemzelf toegegeven, in de door hem in opdracht gesteld proces verbaal.

Stelletje schorem, met jullie drie als advocaat, zowel eigen als wederpartij advocaat heeft iedereen in het systeem tot president Mr. N.A.M. Schipper van het Gerechtshof te Amsterdam aan toe criminele als jullie toegelaten, tot aan hoger beroepzaak Verscholen Dorp / Rietveld. Ondanks de wetenschap dat er dode personen en levende niet-bestaande eisers zijn opgevoerd in de rechtszaken ervoor, die door mij terecht zijn gewonnen. Maar bij deze uitspraak kwam het systeem in het geding; ook de Minister van Justitie. Vandaar dat (zoals Mr. E.J. van der Molen voormalig president in Alkmaar mij in een gesprek had medegedeeld), "Je krijgt een kluif, Rietveld, als je tegen ons systeem ingaat". De grootte van deze kluif is zelfs gecreëerd omdat een uitspraak van drs. Blokland vernietigd werd om Rietveld nog verder te slopen.

Verder heren, ik ben jaren hard en grof moeten zijn in mijn teksten naar tuig als hier boven vermeld. Ik heb met tekst en bewijs op schrift tot overlijdingsberichten aan toe aangeleverd, het is niet voldoende gebleken. Ik hoop en weet zeker dat het gaat gebeuren dat er andere slachtoffers zijn van jullie kamper- en andere werktuigen, die met andere maatregelen in het hoofd tegen jullie rondlopen. Ik zal, indien ik het verzoek krijg, alles aanleveren tot aan het favoriet restaurant aan toe van een ieder van jullie. Dat kan zoals in de memorie van grieven 12 brieven zijn aangeleverd Maes door tuig werkzaam bij continental recreatie, en in het bijzonder de brief van de directeur dat hij Rietveld met een verrekijker voor zijn kantoor zag staan. Over gestoord en normaal gesproken [ gelezen Schipper ] of te laat of niet ontvangen, zoals het verminkte pleidooi voor hogerberoep door de slang Spera. Die rijdt elk jaar een ander Jaguar. Eerst zwart, toen groen met geld van cliënten afgetroggeld, die tot de rand van de afgrond zijn gebracht.

En wat ik niet meer zou mogen zeggen staat hier boven voorzitter van de 6e kamer aan het Gerechtshof Amsterdam, en vergelijk dit eens met het document gemaakt door Mesman over Croes, dat in de corrupte toko van het OM Alkmaar ligt; en zie zijn tekst in het proces verbaal. Deze is in ontvangst genomen door president Mr. L. Koster. Niets mee aangedaan, het zal net zo min bedreigend zijn geweest als de bedreiging van Van Ginkel tegen Rietveld [ zij moesten je een kogel door je kop schieten ]. Ook daarmee is niets gedaan. "De smerige vriendjes van Rietveld, en Rietveld gaan het eerst", niets aangedaan. Gerechtshof Amsterdam wie denken jullie wel wie je g.v.d. bent, om een uitspraak te doen die door een tot op het bot corrupt systeem is gestaafd, dat is gebleken. En kost mijn dochtertje haar fijne jeugd vanaf het moment dat ik een chalet heb gekocht, en vele duizenden andere slachtoffers voor mij. Dus raadsleden van het Gerechtshof: Rietveld zou moeten rectificeren ?? Nu over mijn lijk niet. Never...!

En pak Rietveld maar aan heren, waag de poging. Misschien dat dan nog korter van zijn pensioen geniet, mits Hazeleger de criminele bende van door Notaris Kuiper uit Putten wel voor 100% goed heeft weggesluisd, maar 1% heeft Rietveld maar nodig om de zaak weer boven te krijgen.

Rietveld

Bij deze laat ik u weten niet in herhaling te treden. Inhoudelijk is mijn tekst naar u op 07-05-2005 verstuurd, en bevestig alleen wel dat de klap die Serooskerken met haar uitspraak van 12 mei die u mij en mijn gezin op 13-05-2005 heeft doen toekomen echt behoord tot vrijdag de 13e.

Mr. A. Paardekoper, nu werkzaam bij Blenheim Advocaten, vroeger ........ De zaak van de heer Born / Breuer / Park Emslandermeer Vlagtwedde / Emsrent BV (aandelenpakket Eernewald) / mr. Veggel /mr. Spera / mr. Paardekoper / verklote zaak Sigmond bij het gerechtshof Amsterdam met de wetenschap van president Schipper . Ik ga door

Mr. G. Spera ik heb u beloofd alles van uw zaken boven water te halen tot dat u door het Hof van Discipline bent veroordeeld tot volledige schadebetaling aan Rietveld. Tevens verwijs ik naar het stuk uit de Limburger. Ik ga door

Eindelijk een rechter (met pensioen) die de waarheid aan het licht durft te brengen

Wat achtergrondinformatie over de handel en wandel van advocaat Mr. G. Spera

Rietveld zal per direct een verzoek via Mr. J. van den Heuvel [ Raad van Discipline s-Hertogenbosch ] neer leggen betreffende Spera van Houte advocaten, voorheen Spera Lie Sigmond uit Heerlen. Beide advocaten Spera - Sigmond zijn vorig jaar al door het Hof van Discipline veroordeeld, mag aannemen dat dit dan wel de laatste en zwaarste klacht zal zijn. Oplichting / verduistering van gegevens / en zeer bewust hun client Rietveld en zijn gezin naar de rand van de afgrond hebben gebracht. Spera heeft vanaf jan 2001 vanuit zijn Toko niet een poging gewaagt zijn client van dienst te willen zijn in niet een zaak. Alleen tijd rekken en Rietveld laten slopen. Documenten puinhoop komt hier achter. Rietveld wil deze zaak direct bij het Hof van Discipline, daar de Raad van Discipline zijn bekwaamheid wel heeft aan getoond. Plaatjes kijken kunnen zij daar niet eens.

Reactie en uitnodiging aan minister Donner vanwege onderstaand debacle !!

Voor de zesde keer uitstel van de uitspraak in de advocatenzwendelzaak (klik)

Wat bijna te voorspellen was is opnieuw gebeurd rond het hoger beroep in de
zwendelaffaire van en door advocaten van Rietveld contra Verscholen Dorp !!

Op donderdag 7 april 2005 zou het Gerechtshof in Amsterdam uitspraak doen in de zaak van Ir. R.A.A. Rietveld contra Verscholen Dorp. Deze uitspraak is al vijf keer uitgesteld sinds 24 december 2004. De reden daarvan is dat het volgens het Gerechtshof een zeer complexe zaak is. Maar deze affaire is juist uiterst simpel. Het gerechtshof behoeft alleen maar de uitspraak in de bodemprocedure van rechter drs. Blokland te Alkmaar bevestigen. Die uitspraak van 13 augustus 2003 betrof een erkenning van de juistheid van de beschuldigingen van Rietveld tegen Verscholen Dorp.

Het echte probleem in deze zaak is dat de advocaten mr. A.P. Maes en drs. Lodestijn valsheid in geschrift hadden gepleegd met het opvoeren van overleden personen en niet-bestaande eisers in de schadeprocedure. Zie o.a. de brief van van de heer Brockhus (redacteur van de SDN) aan president mr. N.A.M. Schipper van het Gerechtshof te Amsterdam. Hij mocht in die zaak vanaf de tribune inspreken over de functie van het internet en de onbetrouwbaarheid van advocaat Maes)

Het risico bestaat namelijk dat de immuniteit voor strafvervolging van rechters (zie ontwerptekst van de Europese grondwet) hier opportuun kan worden misbruikt om alsnog een systeem afdekkende uitspraak te doen ten nadele van Rietveld. Over corruptie en belangenverstrengeling heb ik ook nog wat vragen gesteld aan premier Balkenende, die zich in kwalijk gezelschap laat fotograferen.

HSBC Banking and Financial Hongkong
Euretco Vastgoed. PZEM Delta Nuts / Koninklijke Wegenbouw Stevin / Koninklijke Ten Cate

Aan G. Spera van SPERA VAN HOUTE advocaten te Heerlen. Bij wil ik u adviseren, om u door al uw
bevriende advocaten waar ik mij volgens u grievend over zou uitlaten, goed voor u te laten zorgen, omdat
artikelen over u en uw advocatenvriend Sigmond met de veroordeling door het Hof van Discipline (in de
Limburger van ,,,,) zal een zwakke afspiegeling zijn van hetgeen ik voor jullie in petto heb. Dit Spera,
omdat jij vanaf januari 2001 heel bewust mijn gezin hebt gesloopt en laten slopen. Het bewijst hoe jij elke
keer in een nieuwe Jaguar kunt rondrijden uit het pure leed van jouw slachtoffers. Jij zal wanneer ik met je
klaar ben dit financieel niet overleven; en dat bevestig ik in deze tekst die door elke rechter in Nederland
te lezen is. En houdt er rekening mee dat je Rietveld in lengte van jaren aan je lijf zal hebben. Elke
eurocent zal ik bij je weghalen, of dat je er niets meer aan zal hebben. Je reputatie en dossier zal hier
achter zo spoedig als mogelijk worden geplaatst, en de Raad en het Hof van Discipline komen vanzelf.

DEXIA Bank. Dommerholt van Dijk te Zwolle werpt zich zogenaamd op voor gedupeerde aandelenleasers
[Stichtingen gedupeerde] onder leiding van Dommerholt van Dijk criminelen te Zwolle. Nu mensen,
waar wordt gegokt met geld krijg je altijd altijd verliezers, anders zou iedereen in aandelen handelen.
Maar een punt, als u zich laat vertegenwoordigen door advocatengespuis van Dommerholt van Dijk, bent
u bij de Dexiabank nog in in zeer goede handen. Ondanks het gegeven dat Rietveld heel goed weet hoe
ook banken [jammer genoeg] maar zeker advocatentuig met vastgoed zich een plaats verworven heeft in
zeer grote financiële geldstromen, waar tot heden de Nederlandse burger altijd het slachtoffer van
wordt. Omdat bovenvernoemd zwaar wordt ondersteund door een zeer slecht werkend justitieel systeem,
wat kost wat het kost om moet. Zie de verdere website over de Dommerholt criminelen, in casu de affaire
Hovenkamp, dan weet u direct wat Rietveld bedoelt.

Rietveld toont aan met ca. 60 documenten dat Dommerholt van Dijk advocaten te Zwolle, Heerenveen en
Apeldoorn een criminele organisatie is. Zie de werkwijze van crimineel Mr. Maes / Mr. Lodestijn / Mr.
Robbers / Mr. Cnossen / Mr. Oosterhuis. Daar komt bij de hele beerput van crimineel advocaat Sigmond
van Lie Sigmond advocaten te Heerlen, een zeer goede vriend van oplichter Maes

Nog steeds Bouwfonds Hoevelaken. Er werd door het Bouwfonds geen 600 miljoen maar een miljard aan
het koppel van wijlen Endstra - Hummel verleend. Zie elders op mijn site Bouwfonds Hoevenlaken / v/d
Meenth Bouw / Vink Beton in Barneveld - Hillhouse Hotel / vd Bunt / Wencopperweg 64, Barneveld en
verder beerput / Talmahoeve verleden als enig aandeelhouder - Otterlo's Stacaravan bedrijf; Golden                                      Home nu weer Recra Center. Wijlen Endstra - Hummel kochten voor ruim een ton een pretpark in Harderwijk.                           In korte tijd werd dit weer doorverkocht voor 'n half miljoen.
Zie de aankoop via stroman Dennenrhode te Doornspijk. Binnen 3 uur vond weer een
transport plaats en werd de stroman 400.000 rijker met deze belastingtruc. Zo had en zijn
beerput wederom de zaak in handen. Zie adres op 'n pleintje te Amsterdam nummer 1. Dit is wat voor u
Minister Remkes. Tipje van de sluier, zoals oplichter Mr. Maes van Dommerholt Criminelen zou stellen,
naar zijn grote vriend deken Peters, tevens samen in de Raad van Toezicht. Zou de zetel voor Maes door
Vastgoed zijn gekocht? Tot slot de eerste uithaal naar Notaris Kuiper te Putten. Reewold aandelen 1995
later P. B. Hoe krijg je het voor elkaar notaris Kuiper en van der Wees ??
Van wie was Bouwfonds een dochtertje ???

  NIEUW BEERPUTJE SCHELENBERG LUNTEREN : HAZELEGER / enz.
  CORRUPTIE BIJ DE PROVINCIE GELDERLAND [ m.b.t. 43 STENEN BUNGALOWS ]

Het BKR in Tiel werkt onzorgvuldig en onrechtmatig. Deze instelling wordt op twee manieren misbruikt door malafide financieringsmaatschappijen. Voorbeelden zijn: Er worden onrechtmatige toetsingen verricht, wanneer geen financiering is gevraagd; dan mag er geen enkele toetsing plaatsvinden. Toch gebeurt dit dagelijks heel veel. Collusie leidt hier direct tot maffiapraktijken waarbij gewone, eerlijke mensen financieel geplunderd kunnen worden door organisaties als de campingmaffia.

O.a. door en via malafide financieringskantoren zoals Akkerman Financiering te Utrecht/Barneveld / Van de Loosdrecht / Finata, Kaaphoorndreef te Utrecht, vroeger directeur v/d Ree, enz.; en door malafide parkeigenaren [ ] die van te voren al gerotzooid hebben met de gegevens over de financiële zwakte van de aanvrager, zoals boven vermeld. Dit geeft veel voorspelbare slachtoffers.

Tot slot kan en wordt er bewust door een financiële instelling bij het BKR onnodig de naam van Nederlandse burgers verziekt (categorie 1 tot 5), zodat zij totaal vast komen te zitten. Ja toch, directeur Machielse van het BKR, want ik ken u al van de tijd dat u nog onder heer Slob werkzaam was. U weet al vele jaren van het misbruik van de privacy-gevoelige informatie over de Nederlandse burgers. Voorkennis over de positie van een aanvrager kan misbruikt worden om deze compleet kaal te plukken.

Waarom haalt de SP nog steeds oude koeien uit de sloot t.o.v. diverse parken van Green - Spirit in 1999.
Men moet daar eens mee stoppen heer Harry Sangers. Haal maar de echte malafide parkeigenaren naar
voren, c.q. bouwers, mits je ook niet bent omgekocht zoals de Telegraaf. En dan hebben wij het wel over
- Hazeleger, enz. Kom hier eens met een tekst op terug...!! Rietveld.

Meneer Balkenende, nog een vraag. Wat doet u aan een tafel van de Fam. van Drie uit o.a. Voorthuizen / Harderwijk ?? Dit zijn de vastgoedinkopers.  Zie Stroe Allee 2 te Harskamp voor ruim 2 miljoen euro. Waar is dit geld ?? Het pand Apeldoornsestraat 56 staat te koop en te huur en was voorheen het kantoor van Continental Parken – nu de Scheleberg – Hazeleger. Drieklomp makelaars, de gebroeders van Drie. Van Drie Beheer in Woerden [ Vlees ] Feytahof Group, Bandijk 60 is de recreatietak, tevens vlees. De Kroes Wassenaar, vlees, en is jaren uit de cel gehouden door corrupte officier van Justitie; en die zijn er meer, en heeft 17% aandelen van VHS in zijn bezit gehad. De aandelen kwamen bij Uni-Invest vandaan. Homburg wilde deze hebben, maar Maas kreeg deze te pakken met alle gevolgen van dien. Advocatenboeven spelen hier ook weer een hoofdrol in.

Wie laat dit allemaal over zijn kant gaan en waarom ???

Geïncrimineerd advocatentuig : dit is het begin van het einde van jullie loopbaan in de advocatuur, en ik sleep / sloop op steeds hoger niveau tot ik jullie uit de advocatuur heb, plus mijn schade betaald, zie voor een ieder op de klik van de naam.

Crimineel oplichter Mr. A. P. Maes, wonende aan de Walstraat 52 / 8011 NV Zwolle
tel.: 038-4229975, werkzaam bij Dommerholt van Dijk Advocaten (criminelennest)

Crimineel oplichter Mr. R. Sark, wonende aan de Utrechtse weg 45 te Oosterbeek
tel.: 026-3340987, werkzaam bij de Kempenaer Advocaten (zwendelaars) te Arnhem.

Cimineel oplichter Mr. I.P. Sigmond wonende Grotestraat 77 / 6325 EB te Berg/Terblijt
tel.: 043-4072191. Auto: Saab, kenteken 66-HX-JS en stond ingeschreven op de
KNSM-Laan 734 1019 LS te Amsterdam. (nr. 734 klopte niet Sigmond)

Ik ben in afwachting heren, wie de stap naar de rechter durft te doen. Maar reken erop dat ik je met veel effectiviteit met de grond gelijk maak, wat tot heden rechter Houterman uit Maastricht en rechter van Ginkel te Arnhem hebben weten te voorkomen. Maar u heren rechters gaat beiden met bovenstaand tuig ten onder, plaatjes kijken en opnieuw een eerlijke uitspraak doen kan jullie misschien nog redden.

Ik mag hopen dat de rechters bij het Gerechtshof te Amsterdam goed kunnen lezen en vergelijken, en dat Mr. B.W. Streefland, Hoofdofficier van Justitie te Alkmaar, de strafzaken na een jaar eindelijk gaat opstarten.

Zeeland Investment beheer / Heuvelrug Investment / Midden-Nederland / postbus 17-
Feytahofgroup / Resim Investment groep / Green Buyco BV, s / Pierre@ Vacances -
Dexia Bank- Levob - - Europeese / La Salle Investment. Volgende keer
gaan wij wat meer richting Verenigd Koninkrijk [ Rietveld ]

Corus Group Oosterhout / THB-Hotels / Bouwfonds Hoevelaken / Rotary club Soestdijk -
Eemnes - Rabo / The Eton Group / Biocom B.V Harskamp - N Hi Bank / N H Jan Tabak /
Accol Vacances - - Interhome -

De start van de Zeumersehof te Voorthuizen, als eerste duurzaam en veilig recreatiepark

Het zwaard van Damocles hangt aan een zijden draad

Verklaring vooraf

Het zal niemand ontgaan zijn dat informatie op de website van Ir. R.A.A. Rietveld enige tijd verdwenen was via een doorkoppeling van de SDN. Misverstanden, manipulatie, bedreigingen, laster, achterklap en leugens hebben de redactie en het bestuur van de Sociale Databank Nederland doen besluiten om die informatie niet meer toegankelijk te maken. Echter, er zijn nu omstandigheden die reden geven om - althans voorlopig - die informatie alsnog openbaar te maken, met name omdat de Europese grondwet een regeling bevat die de verplichte procesvertegenwoordiging wettelijk vastlegt.

Dit zien wij als een levensgrote bedreiging voor de rechtszekerheid van alle burgers. Niet alleen in Nederland maar voor heel Europa. De advocatuur is met een dergelijke grondwettelijke regeling de enige beroepsgroep die vanwege de Grondwet een inkomensbescherming en zekerheid verwerft, indien deze zonder aanpassing zou worden aangenomen. Ons stemadvies is dus: NEE tegen deze voorgestelde grondwet voor Europa.

Op verzoek van de heer Rietveld hebben wij na ampele overweging het belang van de rechtszekerheid voor alle burgers laten prevaleren boven het geharrewar over de informatie die op de website van Belangenvereniging Van Gedupeerde Recreanten te zien is. Het gedrag van rechtbanken, advocaten, het Openbaar Ministerie en het ministerie van Justitie en van Binnenlandse Zaken geven aanleiding om een overzicht van feiten en conclusies te publiceren met een aantal faxen die op 13 maart aan de betrokkenen zullen worden gezonden.

Overzicht van de gezonden faxen op maandag 14 maart 2005

Ir. R.A.A. Rietveld stelt: De goede insteek van de Fiod [Kolibri-team] in de zaak D. de
Groot is verziekt door Justitie en de corrupte Belastingdienst. Voor in Engeland Tritel
Coop. en in Zwitserland Igis daarvoor heeft D. de Groot maar € 1000 boete gekregen en
mocht dat in in vijf termijnen betalen. Hij sluisde niet 20 miljoen door, maar meer dan 1
miljard (gulden); en niet alleen van de Hakkelaar. Dat weet oud-Hoofdofficier Vraking uit
Amsterdam heel goed. De rechtbank in Alkmaar weet waarom A.L. Croes op 25 -10-2001
een bewuste dwalende uitspraak deed ten gunste van de kampers. Twee geldstromen van
en naar Engeland. Aan 't werk corrupte belastingdienst, via vindt je meer geld
dan dat je bij Rietveld weghaalt. Ik zal jullie voor schut zetten, reken daar op !!!

[ Kampers ] Spaar Advies BV Amersfoort, Akkerman Financieringen [Jaco
van der Zee - Akkerman Barneveld / Sjoerd van der Zee- verkoopsukkel bij Continental
Recreatie de Harskamp / Vivaterra Lunteren chaletpark - van der Zee- / Klomp
Dames lingerie en verdere puinhoop.
Rabobank, en verder kun je lekker gaan zoeken in
deze financiële beerput, zie documentatie.

Voor / Continental Recreatie o.a. van eigenaar (kampers) geeft
Rietveld een negatief koopadvies voor o.a. Recreatiepark De Woudhoeve / De Waterwolf
enz. / Interhome en de Amerfoortse Verzekeringen steunen RTL 4 [aankoop
vakantiewoning]. En zo krijg je meer slachtoffers in de recreatie. Zie de drama's die
jammer genoeg te weinig aandacht krijgen in de Media. Ook hier belangenverstrengeling ?

Nieuw project: Chaletpark Zeumersehof te Voorthuizen / Green Spirit / Top Chaletbouw
Rietveld voorzitter Belangenvereen Gedupeerde Recreanten heeft handen ineen geslagen
Solide aanbieders voor veel rust en genieten van de natuur, zonder gedonder en chicanes

De start van de Zeumersehof als eerste duurzaam en veilig recreatiepark voor recreanten

Flaters Ede in de affaire Scheleberg. Krijgt Rietveld gelijk dat jij van de
overheid nog steeds de kans krijgt geboden om mens en natuur te slopen ? (Belvilla Parken)

Brief aan Balkenende over normen en waarden waar het Kabinet geen weet van wil hebben
  Na enig graafwerk (en het mijne is even wat beter dan het graafwerk van Officier van Justitie C. De Jong), zal ik elke persoon met een blauw knopje voor zijn naam zijn corrupte handelwijze zelf laten lezen, en tevens een conclusie trekken. Dit alles heeft geleid tot de totale vernietiging van mijn gezin. Ik zal dan ook alles doen met de bewijzen waarover ik beschik wat voor iedereen tot hetzelfde resultaat zal leiden als mijn beschadiging. Want de genoemde personen hebben zich allen zwaar vergist in Rietveld. Ook de heer Mol (een fijn persoon overigens). Want mijn enorme financiële schade komt hoe dan ook terug van o.a. dat zooitje schorem zoals Arjan Maes en Ivo Sigmond. Let wel op, dat het uitroken van Rietveld niet zal lukken.
  Rechter E.J. van der Molen - Alkmaar
  President L. Koster - Alkmaar
  Rechter/Deken E. Teeuwen - Maastricht
  Rechter P.H. Houterman - Maastricht
  Rechter P.H. van Ginkel - Arnhem
  Rechter J.M.J. Vos de Greeve, Haarlem
  Officier v. Justitie S. de Haas Alkmaar
  Officier v Justitie C. de Jong, Alkmaar
  Hoofdofficier L.Ph. Den hollander - Alkmaar
  Officier v. Justitie A.O. Kerk, Arnhem
  Officier v. Justitie de Bruin - Haarlem
  Officier v. Justitie mr. Rienk Mud - Haarlem,Advocaat A.P. Maes - Dommerholt v. Dijk
Advocaat R. Sark - De Kempenaer - Arnhem
Advocaat I.P. Sigmond - Heerlen
Advocaat L.J.P. Duijs - Kniestedt - Utrecht
Advocaat Poortman - De Kempenaer - Arnhem
Advocaat J. Cival - Diepen vd Kroef, Alkmaar
Advocaat H.J.E. Vlasman - Laren
Advocaat F.P. Klaver - Alkmaar
Advocaat/Deken H.R.M. Jenné - Alkmaar
Advocaat Mw. S.H.M. Branger - Alkmaar
Rechter drs. J. Blokland - Alkmaar
Rechter P.H.B. Littooy - Alkmaar

Officier de Jong van Rechtbank Alkmaar:r: wilt u met uw staat van dienst ook
driekwart van mijn dossiers voor rechters achterhouden en mij criminaliseren ??

Aan de ministers J.P.H. Donner en J. Remkes, en alle Tweede Kamerleden,

Ik ben boos op jullie, jullie hebben de mond nu vol over de moord op Theo van Gogh, maar zelfs als het kalf al verzopen is dempen jullie de put nog niet. U allen jaagt nette burgers de dood in met jullie zogenaamde "rechtssysteem" dat recht zou moeten spreken, maar dat stelselmatig niet doet; en zonder dat jullie enig respect hebben voor wat vele burgers met hun gezinnen daardoor hebben moeten opofferen.

Corruptie bij Justitie, corruptie bij de belastingdienst en het tolereren door corrupte rechters van de meest misdadige praktijken die criminele advocaten straffeloos kunnen uitoefenen, [door doden en onwetenden met valsheid in geschrifte en in rechtsprocedure op te voeren in rechtszaken, kortgedingen, enz.] zoals bij de rechtbank Alkmaar en Haarlem is gebeurd en zelfs bij het Gerechtshof te Amsterdam. Uitstel op uitstel wordt gecreëerd wat gewone burgers kapot maakt. En in mijn geval, dat het smerige en rijke kampergespuis (waarvan aan elke euro die ze uitgeven bloed kleeft van hun slachtoffers), alle ruimte krijgt om te ontsnappen aan juridische, fiscale en sociale consequenties.

Over normen en waarden spreken jullie al jaren, maar welke zijn dat?? Het de dood in jagen met zelfmoord wordt vrijwel dagelijk door elk departement gebezigd. Zoals o.a. ook door het College van Procureurs met hun gluiperige medewerkers. Schaam je diep jullie allen in Den Haag en steek de hand in eigen boezem. Strijk geen tonnen aan inkomsten op voor alleen slap gelul, maar verlos de samenleving van dat gespuis i.p.v. tegen respectabele burgers te strijden, zoals met veel voorbeelden bij de Sociale Databank Nederland te lezen is. Het is water naar de zee dragen om bijna elke burger zo langzamerhand te moeten beveiligen. En zeker niet alleen de slachtoffers van hun eigen falen, maar ook de politieke warhoofden en onbenullen die al eerder door mij aan de schandpaal zijn genageld. Dat is gebleken met de maatschappelijke zowel als de economische chaos waarin ons land is gebracht.

Ir. R.A.A. Rietveld

Het zwaard van Damocles hangt nu ook boven de verantwoordelijken in het rechtssysteem

TELEFÓNICA, SA - Talpa Beheer BV - Mr. J.M.F.X. van Veggel - Deken/advocaat / Raad
v. Toezicht Amsterdam, belangenverstrengeling op hoog niveau. Dit moet uitgebannen

Habbo Hotels / Dudok Hotels

Peter R. de Vries laat ook wel steken vallen. Peter, toon dat je ballen hebt om de corruptie
en de belangenverstrengeling in het rechtssysteem aan de schandpaal te nagelen. Peter doe
je werk en ga er op af. Je kunt alle informatie vinden op mijn website Ik stuur de pagina
via Kees van der Spek naar de redactie en zet die bij mij uiteraard op mijn website

Zwendel van bouwer Boessekool (OCB) te Ommen, betreffende project De Molenwaard
en weer met gezwendel door advocatenkantoor Dommerholt en van Dijk. Dan Nysingh
Dijkstra De Graaff, notaris mr. A.c. de Vries te Zwartsluis en de Raad van Arbitrage

Te verwachten invallen in de kamperparken in de planning zoals bij Kerkdriel
Honderden echte paradijzen voor luxe jachten, sportauto's en groene plantjes

Weer financiële slooppraktijken van Continetal Recreatie / -
HRP / Stolp / Lavarijsen - Resurgo. - Vossen - Verspagets - Smeets

Samenvatting van de praktijken van de rechtbank in Alkmaar met president Koster aan het hoofd

De corrupte belastingdienst in Alkmaar ( belastingdeurwaarder Den Outer) in samenwerking met het Openbaar Ministerie in Alkmaar

Dit schorem probeert bij de verkeerde personeen elke dag diverse malen in de
computer in te breken (cyberspace-criminaliteit) Mr. C. de Jong in Alkmaar,
u hebt werk aan de winkel bij echte criminelen. Help mee de inbreker te ontmaskeren

Orbit Autosport - Barneveld [Fandstan - Financiele Holdings] Seat Cupra Cup AMB -
AUTO'S - PAARDEN. - Vos - Smeets - Recreatie Parken. RUIGHENRODE-
VOS / LANDGOED KERKENDEL - CONTINENTAL PARKEN - RABOBANK - FINANCIER                   EN SPONSOR in de Paardesport en recreatie van beide Families

Eurocapital / Tendal Real Estate / Benidorm- Bennissa- Morara / Althea / Albier / Alvas
Deze projecten lopen via dhr. Stoppelmans. 7 maanden per jaar in Spanje voor verkoop
en ruilhandel in huizen, bij ruilen wordt het hier ook altijd voor de koper huilen. Deze
4 projecten zijn bungalows op plateau tot € 450.000 zal gelijk het telefoonnummer
van het Spaanse verkoop kantoor erbij zetten wat u als aspirant koper niet moet bellen.
0034-965888161- 06-53578507


Rietveld bewijst met een geluidsband (of Real Player) de manipulatie van een strafzaak die plaatsvond bij de rechtbank Haarlem op 25-10-2004. Voor de tweede keer is deze zaak door het OM in samenspanning met de rechters bewust verziekt. Deze opname plaats ik op het internet. Nu is het officier Justitie de Bruin die in bewijsbare samenspanning met de rechters 40 documenten met cruciaal bewijs in deze strafzaak heeft achtergehouden. Die bewijzen werden door de rechter op de zitting geweigerd. Bij voorbaat stond vrijspraak al vast, zoals bleek bij de aanzegging tot wraking door de gedaagde mevr. Mesman-Tulp. Even niet wraken mevrouwtje (135 kilo) en de aanklager zal voor u een requisitoir houden dat u waarschijnlijk wel zal bevallen (zij wilde aan wraking ontkomen). Die vrijspraak werd al door de rechter nog voor de zitting was geopend aangegeven. Spong, Hammerstein en Moszkowizc hadden niet beter kunnen pleiten om zelfs een schuldige verdachte vrij te krijgen.

Mensen, luister naar hoe het rechtssysteem in Nederland manipuleert om het kampergespuis (miljardairs) de hand boven het hoofd te houden, en vrijuit te laten gaan. De al drie jaar durende strijd begon bij de corrupte rechtbank Alkmaar en die wilde men (Justitie) laten eindigen bij wederom een chicanerende rechtbank, maar nu in Haarlem. Luister zelf maar naar de praktijk van het kromme "rechtspreken". U moet het zelf horen, want anders zou u het niet zou kunnen geloven.

Permanent bewonen van vakantiebungalow is verleden tijd. Jammer hè ?
En hoe bevalt je nieuwe toko in Lunteren na je vertrek uit Voorthuizen?

Hierbij doe ik aangifte tegen een onwettig handelende en belangenverstrengelde officier
van Justitie, mr. de Bruin te Haarlem, wegens het verduisteren van bewijslast van 40
documenten in 'n strafzaak tegen mevr. Mesman-Tulp wegens smaad/laster. Die zitting
werd op 26 oktober 2004 in de Rechtbank Haarlem om 9.00 uur in zaal 'J' gehouden.

Overheid en Minister Remkes: krijgen Parcs / GreenSpirit en Top Chaletbouw
net zoveel ruimte wat betreft de subsidie uit Brussel? En krijgt daarnaast de hele
recreatie-tak waaronder Parcs de teveel betaalde belasting terug die zij wel
betaalden en en 't Vossengespuis jarenlang niet hebben betaald?

Minister Remkes, volgens u plegen ook klokkenluiders wel strafbare feiten. Hebt u nu
u bijna wekelijks in een praatprogramma bij RTL4 zit wel eens in de diepte gekeken
wie de financiers zijn van deze zender?

Rietveld roept de bonafide bouwers en de grote bonafide investeerders in vastgoed
en bonafide banken (dus geen Rabo); en verder het niet-corrupte deel van Justitie,
integere rechters, eerlijke officieren van Justitie en advocaten op om in samenwerking
de sociale en fiscale zieke bedrijfvoering rond af te stoppen en het geld
verslindende procederen tegen het bastion van zwendeladvocaten uit te bannen.

Woedende brief aan Marion Faas bij de rechtbank
Haarlem na het op de haak knallen van de telefoon
'n Kopie ervan aan crime fighter Peter R. de Vries

Rietveld zendt meermaals 'n 40-tal faxen naar officier van Justitie de Bruin in Haarlem
Hij presenteert de bewijzen van boze opzet, fraude, misleiding, bedrog en manipulatie
De op rol staande zitting tegen Mevr. Mesman-Tulp zal 'n heel ander karakter krijgen

Rietveld kreeg van het OM in Alkmaar een aanzegging om documenten van het web te verwijderen
Er wordt gedreigd om de schorsing van z'n hechtenis op te heffen en Rietveld gevangen te zetten !
Het OM wil Rietveld chanteren met schorsing om de brief aan minister Donner te laten verwijderen
Rietveld piekert er niet over om dat te doen (grondwet) en wil per se openheid van zaken afdwingen

KLM / Exel - Rabobank Zeist / Bijoux - Bilderberg kasteel Kerckebosch in Zeist
Hoe kan dat? [Caribbean Funtravel] - Curacao, de bovenwindse eilanden worden druk

Prov. Gelderland betr.: Senter/WBSO. Subsidie verleend door Commissie v/d Europese
gemeenschap [subsidiegelden aan de recreatie zijn die niet boven de normen geweest
van € 100.000 per drie jaar? Ik dacht en weet wel zeker voor de recreatieboeven in
Gelderland. En dan over de onwetend overheid, vertelt u het mij maar eens Minister
Brinkhorst en ook uMinister Remkes (Parc Emslandermeer te Vledder)

Multimiljonairs Cor Boonstra en Ralph Sonnenberg investeren in het spraakmakende
Bouwbedrijf Koop Tjuchem c.q. in de recreatiesector voor ruim 50 miljoen euro
Een heel bijzondere investering van meneer Cor Boonstra c.s. lijkt mij !!

(Ontwikkelmij. Oost (57,2% overheid, 33% prov. Gelderland, 9% prov. Overijssel) /
Hazenleger Voorheest vastgoed-Oosterbeek / Bouwfonds vastgoed / Tersteege vastgoed
R.Hazenleger-Hendrik C.Pouw / Fortis/Rabo / Texel vastgoed
Heel speciaal: www.biomassa.polie.nl/blokschema.htm en www.sdnl.nl/ekc-rs138.htm

Opnieuw wijst Rietveld minister Donner op zijn verantwoordelijkheid en verzoekt hem
te interveniëren gezien de juridische puinhoop bij het OM en de Rechtbank in Alkmaar

Mesman opent de aanval op rechter A.L. Croes wegens lekken en valsheid in geschrifte

Inhoud van het proces-verbaal opgemaakt door de recherche Bergen in opdracht van
rechter A.L. Croes en mr. C. de Jong (Officier van Justitie). Rietveld geeft direct op
dit p.v. zijn weerwoord en voegt bijlage V bij, opgemaakt in opdracht van wie ??

Rietveld verkoopt voor een symbolisch bedrag 50% van zijn dossiers (ca. 60 ordners)
aan personen die ook een website beheren. Eenieder is daarbij vrij om daarmee te doen
wat hij of zij wenst. Gedacht wordt aan bewezen rechtzoekende karaktervaste personen

Rietveld richt een belangenvereniging op: Belangenvereniging van Slachtoffers van de
Corrupte Advocatuur (BSCA). Mensen die door advocaten hun archiefstukken niet
terugkregen worden uitgenodigd te reageren.

Enkele zwendelpraktijken van het advocatenkantoor Dommerholt van Dijk Advocaten


De fragmentatiebom van bewijzen laat advocatuur en Justitie op de grondvesten schudden
Corruptie, lekken, falsificeren, negeren, nalaten en rekken zijn aan de orde van de dag !!
Raden en Hoven van Discipline, OM en de Minister van Justitie dekken tot nu alles af !!
Ook de reclassering tracht corruptie in 't rechtssysteem te vergoelijken en laten slikken

Pleitnota tegen het hoger beroep wegens vrijheid van menigsuiting
Valsheid in geschrifte, fraude en chicanes gingen er aan vooraf
Titanengevecht tussen Verscholen Dorp / Ruud Rietveld

Pleitnota tegen het hoger beroep van vrijdag 17 sept., Rechtbank Amsterdam,
t.b.v. advocaat G. Spera versus mr. A. Maes inzake Verscholendorp / Rietveld

Vertrouwen in de rechtsstaat was Rietveld's grote vergissing!

(C) Niets van de op deze website gepubliceerde teksten en documenten mogen zonder schriftelijke
toestemming van Ir. R.A.A. Rietveld worden gebruikt in enige rechtsprocedure of een andere zaak

Toen Rietveld op een volstrekt onrechtmatig beschuldiging van rechter Croes (Alkmaar) wegens 'stalking' drie dagen in de politiecel zat opgesloten, ontving de rechtbank in Haarlem per fax met de handtekening van Rietveld een verzoek tot intrekking van een rechtszaak tegen betrokkenen wegens smaad en laster, waarin cruciale getuigen zouden hebben moeten verschijnen. Hooguit vier personen wisten van deze zaak af, waaronder rechter A.L. Croes, officier van Justitie C. de Jong die eerder valsheid in procedure pleegde, de gedaagde M., en natuurlijk Rietveld zelf. (zie de persoonlijke brief aan minister Donner en beluister de opname van het verhoor bij de politie in Bergen)

In die rechtszaak zou duidelijk worden dat met boze opzet Rietveld schade opliep door de bewust dwalende uitspraak van rechter Croes, die net als de advocaat van de tegenpartij als zijn eigen advocaat wisten dat minsten 55 niet-bestaande eisers tegen Rietveld optraden, waarvan sommigen al meer dan tien jaar dood waren. Deze zaak stinkt aan alle kanten. Maar advocaten en Justitie doen er alles aan om de corruptie in de doofpot te krijgen.

Nationale Ombudsman duikt weg voor verantwoordelijkheid

Tableau de la troupe van corrupte rechters (tucht),
juristen, advocaten, mediators en deurwaarders.
Zie ook
Antecedentenregister Rechterlijke Macht

Het 'tableau de la troupe' van incompetente, nalatige, criminele zwendeladvocaten !!

Insignia Financial Group / C.B. Richard Ellis (nu alleen Klaas Hummel) Hotel Arts in
Barcelona (T. Moeskops) / Bouwfonds ABN-AMRO met financiële speelruimte van 1
miljard voor K. Hummel / E.A. Toenbreker / Flavia Beleggingen / De Bode-Rabobank
Sunseeker / Patron Capital Partners / Deutsche Bank / Resurgo BV - Rene Lavrijsen -
Stolp Holding (Uithoorn) HRP / / ING Real Estate (Jan Doets) / Strandparel
Benedict Hoess / Convoy Vastgoed / Jan Dirk / Rabo-Van Campen en Peters Jachthaven
IJmuiden E. Naro BV

De eerste voorbeelden van de levende niet bestaande eisers in het kortgeding van rolnr.
01-890 op 16 oktober 2001 die werden opgevoerd door de criminele advocaat A.P. Maes
van Dommerholt van Dijk Advocaten te Zwolle. Deze valsheid in procedure werd toch
getolereerd door vice-president van de rechtbank in Alkmaar mr. A.L. Croes

Rietveld wacht op een reactie over zijn aangifte van corruptie bij de Rechtbank Alkmaar
Zijn klacht daarover is 7 weken geleden (in handen) ingediend bij minister J.P.H. Donner

Openbaar Ministerie: Dit komt er nu van als je nette mensen die strijden tegen o.a.
vastgoedboeren in het ongelijk stelt en tegen beter weten in figuren als Frequin,
betaald door kan laten hacken en afluisteren

De beerput van het vastgoed en de wetenschap die de overheid hierover heeft
O.a. minister Remkes van Binnenlandse Zaken en de Belastingdienst. Ze doen niks

Brief van Ir. Rietveld aan Minister Remkes over bewijzen van de bouwfraude

Familie probeer misbruik te maken van de goede naam van Top Chaletbouw,
Green Spirit en Rietveld met hun website hebben niets te maken met Top Chaletbouw en Green Spirit. Telegraaf van 14 aug. 2004

Conflict bungalowpark draait uit op nachtmerrie: GEVANGEN IN EIGEN DORP
Rietveld heeft voor "de geldmachine tussen de banken" NU echt gewaarschuwd

Reactie van Rietveld op de brief van de Officier van Justitie in Alkmaar

Rietveld geeft uitleg over: Bouwfraude vastgoed en recreatie (Van der Valk / Geveke
Fentener (Gouden Driehoek) Bootladingen, geen fietsladingen (voor goede verstaander)
enorme witwasmachine van zwartgeld en 't verzet dat Justitie in Nederland tegen iedereen
voert die een zaak heeft tegen vastgoedboeren. Zie o.a. J. Doorn (Telegraaf van 17-7-04) /
D. de Groot / de gebr. Berlusconi, gebr. Colthof, R. Lavrijse/Bruisma /
en de gebr. Spek / BV Bacon & Bacon / de bende van Big

De wederwaardigheden van de familie Zijlstra in Castricum en mr. Branger in Alkmaar

Opnieuw klapt lekkende rechter Croes tegen een wildvreemde uit de school over 'n
door hem onrechtmatig in gang gezette strafzaak die bij een andere rechter voorligt

Opnieuw weigert wnd. Hoofdofficier van Justitie L.Ph. Den Hollander bij Rechtbank
Alkmaar op 7-7-04 zijn fouten te corrigeren. Rietveld deed aangifte van chicanes
gepleegd door enkele advocaten die grote schade berokkenden aan Ir. R. Rietveld.
Officier Den Hollanders handhaafde welbewust feitelijk onjuistheden en vormfouten
in zijn dossier. Boze opzet lijkt hier overduidelijk aan de orde.

Officier de Jong van Rechtbank Alkmaar: wilt u met uw staat van dienst ook
driekwart van mijn dossiers voor rechters achterhouden en mij criminaliseren ??

Vastgoedimperium van T. van Wettum (Newomij)
Beheersmaatschappijen Guajara en Cadelos waren genesteld op Curaçao en
Luxemburg / Huis & Holding (Marcel Boekhoorn)

Rietveld legt op 1 juli 2004 de eerste steen voor samenwerking met chaletbouwer
Richard van den Top van TOP Chaletbouw in Kootwijkerbroek, ook in samenwerking
met Parcs (parkmanager Beijer) voor het opzetten van een kwaliteits- en
bestendigheidsgarantie bij de verkoop en stationering van chalets op kavels bij
Chaletpark Zeumersehof te Voorthuizen. Het gaat om ca. 500 kavels.
Een vervolgbespreking zal plaatsvinden in week 29 met o.a. de heer van Vlaanderen
van Green Spirit en Richard van den Top van Top-Chaletbouw, parkmanager Beijer en
Ir. R.A.A. Rietveld voorzitter van de BVGR. het belang en de rust van de recreanten
staat voorop. Reacties naar 06-47992884

Scherpe kritiek op de werkwijze van Deken mr. E.T.C.M. Teeuwen in Maastricht
en voorzitter van de Raad van Discipline mr. R.P.G. Houterman in Den Bosch

Verslag van de parlementaire bouwfraudecommissie met verborgen relaties
tussen de grote bouwbedrijven en de recreatie- en vakantieparkensector

Rabobank - Recreatie - - Bouwbeerput - gebaseerd op een enorme
buffer van geld, zwaar beschermd door de tot op het bot verdorven advocatuur

Rietveld verneemt op schrift dat rechter A.L. Croes (rechtbank in Alkmaar) die lijdt
aan een hersentumor opnieuw uit de school klapt met de wederpartij van Rietveld !!
Rietveld meldt deze bijzondere werkwijze aan Rechter-commissaris mr. J.W. Moors
van de Rechtbank in Amsterdam die de detentie van Rietveld na drie dagen schorste

Tegen de zwendeladvocaat mr. A.P. Maes van Dommerholt & van Dijk Advocaten
is aangifte gedaan wegens grove valsheid in geschrifte in een rechtsprocedure met
spookeisers tegen Rietveld waarvan sommigen al jaren overleden waren. De zaak
zal niet door mr. G.A.M.F. Spera worden begeleid, maar door een andere advocaat

Mysterieuze verwikkelingen rond de strafzaak tegen Mevr. Mesman-Tulp

Nalatigheid, valsheid in geschrifte en zwendel gepleegd door Mr. A.P. Maes

Nalatigheid, valsheid in geschrifte en zwendel gepleegd door Mr. I.P. Sigmond

Nalatigheid, valsheid in geschrifte en zwendel gepleegd door Mr. R.J. Sark

Nalatigheid, valsheid in geschrifte en zwendel gepleegd door Mr. T.A. mulder

Koningshuis / Fentener / Noro / Sasea / SHV / Banco Ambrosiano (Flint Invest)
Van der Valk-concern / Menterwolde / De Goude Driehoek B.V -
Geveke [ Koop Tjuchem ] Zuidbroek / v.d Most
Grond verkoop Frits Fentener aan v.d. Valk - vriend Rene Coltof- AMEROPA-
DERTOUR / wederom Pierre & Vacances
Nederlandse Overheid geeft Miljoenen euro,s aan subsidie aan A.B.C eilanden
Curacau via [ Fol ] weer miljoenen euros aan v.d Valk
Tevens geeft Nederlandse Overheid miljoenen uit om Fiod aan te sturen [ niets ]

Heerlense criminele advocaat Ivo Sigmond krijgt nu zelfs van het Hof van Discipline
een waarschuwing. Dus corrupte Deken Teeuwen in Maastricht, advocaat en waarnemend
rechter dan de imbeciele voorzitter Raad van Discipline Mr. R.P.G Houterman, tevens
o.a. vice-president in Rechtbank Maastricht. Ik hoop dat u inmiddels hebt leren lezen,
rekenen, vergelijken en plaatjes kijken. En het product recht te leveren. Ik zal u
daar bij helpen met wat achter dit knopje staat. De zwendeladvocaat Sigmond moet
direct worden geroyeerd uit de advocatuur en mijn schade vergoed. (de Limburger)

Gemeente Barneveld [ De Kruijf / Wethouder Bakkenes ]

Belastingdienst - Gemeente Barneveld [ Rietveld - Dalmijn - Eekhof - vd Heuvel ]

Belastingdienst - Alkmaar [ Dalmijn - Kouwenberg - Rietveld ]

Belastingdienst ......................................................

Politie Barneveld [ Harry Schoenmaker - - Koffie - ronselen ]

Endstra - Museumplein 1 / Grandorado / Loosdrecht - Yachthuis B.V -
H. Mens / Harry v.d Moesdijk [ Hotel Arts ] Bouwfonds zie elders deze site

Gerechtshof-president Schipper in Amsterdam vlucht voor de verantwoordelijkheid
en laat valsheidheid in geschrifte en in rechte toe in gemanipuleerde rechtsprocedure

De laatste waarschuwing aan rechter A.L. Croes aan de rechtbank Alkmaar in
een brief aan oud-president E.J. van der Molen. De maat is echt meer dan vol ...!!


                        Bijbanenregister en verstrengeling

Chaletparken van Continental Recreatie/ en advies alleen kopen
bij ANWB of FOCWA-bedrijven en zeker niet bij en zijn gespuis

Henkie Roossien / Martin de Jong / [de heer Mirk]
Camper Center Roosien / Roosien onroerend goed
J.F.M. Nijman en H. Robben
De criminele werkwijze van Mr. A. Maes, 3 jaar lang goed bevonden zelfs door de
Raad van Discipline. Dank aan het Gerechtshof Amsterdam voor uitstel. En overheid,
dus Justitie / Binnenlandse zaken / FIOD-ECD, kijk naar de tactieken van crimineel
Mr. Maes en wat hem met 5 van mijn advocaten is gelukt. Mr. Spera heeft de opdracht
de zaken in o.a. hogerberoep tegen / schijneisers in goede banen te leiden.
Belangen Vereniging Gedupeerde Recreanten. (Voorzitter Ruud Rietveld)
Camping Unie - Unie Invest - BAM / HBG - Global Property —> Amro —> Bouwfonds
Hoevelaken - Bouwhuis Vastgoed / Borghese / De Fytahof Group / Lammers!

Merwede Group / Lehman Brothers Real Estate / Vastned. Kobalt- Real Estate / Nevas /
Enhobel. Koop Tjuchem - Jorritsma-Boelens - Jorritsma. Landgoed Het Grote Zand -
Tasta Bouw - Rabobank Beilen - Wijster - HVB Real Estate Bank AG - Beheer Mij.
VastNed betaalt voor gebouwen van Uni-Invest geen € 200 Miljoen
overdrachtsbelasting. Minister Zalm te korten op de begroting, half rijk Nederland
betaalt niets of 3%
. En arm Nederland wordt door de Belastingdienst gesloopt.

Overheid geeft opdracht om campings te laten verdwijnen en er bungalowparken
voor in de plaats te laten bouwen. Wat een corrupte troep is dat toch...!!
Brieven van president Koster in Alkmaar en president Schipper Amsterdam aan Rietveld
met reactie van Rietveld en redacteur SDN en de publicatie in de Telegraaf van 10-4-04

 Een diarree van rechterlijke uitspraken met een luchtje, van de magistraten
 mr. Littooy, mr. van der Molen en Croes onder auspiciën van mr. Koster
 De zaakjes werden voorgekookt door Officieren van Geklungel de Haas en Kerk
Hollandia Kloos familiebedrijf Lubbers, toen in bouw en exploitatie van vakantieresorts
Vunzige Rechters die graag hun broek lieten zakken op minder doordachte plaatsen
en dit bij minderjarige jongens. Dit dossier werd aangeboden door Fred Teeven als
Officier van Justitie aan het College Procureurs-generaal en de Minister van Justitie

                * beide besturen Europe BV *
H. Koop, directeur Europe BV naast directeur Tadema sr, G. Tadema / Tadema recreatie
Tadema Vastgoed - enig aandeel Tasta Bouw. (Tasta Bouw - Houses Renovating Projects
Investments Group]. GMBH Grafschaft Bentheim / Pb 17 - Mid. Ned. Ontw. (Makelaars)
H.R.P - R.L. Lavrijsen / H.A.M. Stolp. Bruinsma Onroer. Goed, beheer: R.L. Lavrijsen
* Bospark Dennerhode * HRP Recreatie Maatschappij.
Historie Houtmankade 20, 1013 Mx Amsterdam. Zit 4 meter op elkaar gestapelde
gegevens over concernrelaties tussen. Interessant voor Minister Remkes / S.s. J. Wijn.

Boontje komt om zijn loontje, de revanche in optima forma !!
Nederlandse oplichters in onroerend goed duperen nu recreanten in Spanje
Ultimatum gesteld aan rechter en rechtbank te Alkmaar, waaronder corrupte
rechter A.L. Croes bij niet corrigeren van bewust dwalende uitspraken zal
dit uitmondend in een catastrofe, want Rietveld zet nu echt de bijl er in !!

Brief aan Mr. Littooy die poogde kromme zaken met de mantel der liefde te bedekken
Brief aan Mr. L.J.L. Koster (rechtbank-president): De waarheid begint hard te worden
En ook Ruud Rietveld gaat vanaf nu ook over lijken; net als de rechtbank in Alkmaar
Brief aan corrupte rechter Croes te alkmaar. Hij heeft nu door wat onrecht teweegbrengt
Zwendelende Rabobank, Continentalparken - Igema BV /
A.W.A. Vos (Interbuilding Investments / Int. Graphic Machines BV,
gevestigd vanaf 1990 aan de Apeldoornsestraat 56 te Voorthuizen
Brief aan met kopie aan Ss. J. Wijn van Financiën over belastingvrijstaat
Verstrengeling tussen de ABN-Amro bank (Rijkman) en Bouwfonds Hoevenlaken
Beleggingsduo Endstra, Hummel (Bouw, drugs, vastgoed, recreatie) WFC, ING/t3

Doos van Pandora gaat voor corruptie-advocaat Ivo Sigmond helemaal open
Machtsmisbruk van de fiscus kost handen vol met geld
Fraaie voorbeelden van incompetentie en graaicultuur van advocaat mr. J. Cival

Alle ministers en het College Procureurs-generaal ontvingen 50 documenten
Zie: Normen en Waarden voor een integere overheid en Rechterlijke Macht

De knuppel gaat nu echt in het hoederhok van de corrupte advocatuur en de
kromme rechtbanken. Bij schurken als rechter/deken Teeuwen in Maastricht
en de debiele zakkenwasser als tuchtrechter meester Houterman in Oisterwijk

Gemeente Barneveld afdeling Bouwzaken - Recreatie en Ruimtelijke Ordening
Politiedienst Amsterdam, en elders (totaal)
Een brief aan rechtbankpresident mr. Koster van bezorgde redacteur Brockhus
Rietveld veegt de vloer aan met Officier van Justitite S. de Haas in Alkmaar
Jan Hop: "De kracht van "ongegrond" verklaarde klacht! Normen,
gevaren en inzicht in de denkk- en werkwijze van de advocatuur en
rechterlijke macht om burgers te demoniseren, rechters misleiden"

Rietveld's laatste document en op 09-03-2004 diens laatste aangetekend pakket
Corus Staal / H. Vlasman van Van Diepen Van der Kroef Advocaten
Belasting-vrijstaat met subsidie gespekt. Niks is te dol voor de Fiscus
Een gesprek over Recht en Onrecht met Rechter mr. A.L. Croes
Apotheose van Ruud Rietveld's gevecht tegen de campingmaffia
Hij legt de bijl aan de wortels van 't grote kwaad: 'de advocatuur'

Het advocatentuig dat vele duizenden slachtoffers de vernieling inwerkt met smerige
zaakjes I. Sigmond te Heerlen / A. Maes van Dommerholt & Van Dijk in Zwolle /
R. Sark de Kempenaer Advocaten te Arnhem / J. Cival, Van Diepen & Van der Kroef
in Alkmaar / H.E.C.A. Vlasman van Van Diepen & Van der Kroef in Amsterdam /
T. Mulder, Van Assen & Delft Advocaten te Leusden

De zwendeladvocaten met duizenden slachtoffers met hun smerige zaakjes van
Van Diepen & vander Kroef Advocaten met J. Cival in Alkmaar en
H. Vlasmanin Amsterdam, beide van Van Diepen & Van der Kroef Advocaten

Hoger beroep tegen mr. Sigmond wegens bewust verzieken van de procedure en de
vunzige praktijken en chicanes van de advocaten Jaap Cival en Hajo Vlasman

Special regeling van de Belastingdient met de kampers van 3% belastingheffing en
daartegenover de schandalige handelwijze van de Belastingdienst Alkmaar/Rietveld
Bospark Ede (Hazendal) en de historie
Eerste ultimatum per remkes aam rechtbankpresident Mr. L.J.L. Koster
Tweede ultimatum per brief aam rechtbankpresident Mr. L.J.L. Koster
Verscholendorp, kortgeding, bodemprocedure, hogerberoep
Rietveld geeft een uitgebreid interview aan de SDN Een overweldigende
massa bewijzen van de zwendel in procedures en dwalende rechtspraak op
initiatief van corrupte advocaten en daarvoor blinde rechterlijke macht

Sociale chicanes met werkloosheid en weigering van uitkering tot gevolg met de
wraak van werkgever W.L. Vos tegen mevr. Kalma als werkneemster (Rintjema)

Oproep: Rietveld zoekt nog 4 Joegoslavische boys van ± 25 jaar uit de regio
Amsterdam om zich te bundelen voor vijf klussen: beloning 10.000 per klus

Brief van Mevr. A. Mesman aan rechtbankpresidente mr. L Koster in Alkmaar

W. Vos sr. Ruighenrode / J. Rintjema Campingunie-De Lange Bosk
/ Golden Tulip Bilderberg Groep (Kammeijer - Campingunie)

Een brief aan het Nederlandse volk, tevens gericht aan crimineel
overheid en belastingdienst van Ir. R.A.A. Rietveld

Bram Moszkovicz rijdt bij RTL-4 'n scheve schaats over integriteit van de advocatuur
Een terechte uithaal naar een door en door corrupte advocatuur en zeker niet de laatste

De veroorzaakte rampen op recreatieparken
Zie de geschreven brieven en documenten van slachtoffers aan Rietveld

De veroorzaakte rampen door W. Vos sr. op recreatiepark Ruighenrode te Lochem

Advocatenkantoor A.E. Toenbreker / Resurgo B.V. / Rene Lavrijsen o.a. de
beheerder van het onroerend goed van Klaas Bruinsma. Verder René Lavrijsen samen
met Henkstolp [H.R.P] Houses Renovating Investments Projects Group - [Mi Castillo].
Tevens H.R.P. [Hypotheek Reductie Plan] Portfolio - Bank Labouchère, H.R.P. recreatie
Het Gouden Hert - overgedragen op 15-11-1994 aan A.W.A. Vos
c.q. Verscholen Dorp en ook de Welborn, Rietveldseweg te Culemborg, overgedragen
op 1-02-1999 aan Verspaget -Kupo- Rabobank. Fraai zooitje.

Mieremet, Klaas Bruinsma [Nolens], Willem Endstra, Wisse Smit-Rabobank-Depfabank-
tevens Bank of New York, enz. [Mabel Smit]. Lüske

Almafin, Willem Smit, Minne Endstra / Rene Colthof [Seaport IJmuiden]
tevens onderneming Britse Speedboten [Sunseeker]

Silvio Berlusconi, vastgoed koppel Endstra / Hummel de bekende elders op de site, Paolo
Berlusconi, Willem en René Colthof bouwen als enigen Lago Maggiore vol - vrienden-
dienst van de Berlusconi's, Colthof en van de Valk [horeca - recreatie - Hotels]. enz.

Belachelijke situatie van 'n geschifte en criminele advocaat Sigmond
die wonder boven wonder nog geregistreerd blijkt te zijn bij de balie

Van Diepen & v/d Kroef Advocaten A'dam / Alkmaar Mr. J. Cival - Mr. H. Vlasman
beide grote vrienden van crimineel Sigmond en Maes, deze Maes heeft een voorliefde
op mannelijke collega's en dat blijkt te werken. Volgens Gerechtshof Amsterdam en
officier Justitie de Haas uit Alkmaar valt een ernstige vorm van smaad/ laster
onder stemming makerij. [kan artikel 261 derde lid uit W.v.Sr] worden geschrapt.
Zie door deze uitspraak de macabere [lugubere] inhoud achter dit knopje.

Geklungel door de FIOD, miljoenen schade met mislukt fiscaal project
Stank voor dank en nog meer nette burgers zijn slachtoffer en de dupe
Landgoed Kerkendel BV in verband met de beerput
Medi Plaza Holding BV / Rabobank Utrecht
Het fenomeen Harry Mens
Uitspraak van het Gerechtshof wegens smaad ten dienste van het grootkapitaal
De camping- en recreatieparken
Pierre et Vacances Internationl B.V. - van der Madenweg 41, 1099 BS Amsterdam
Grandorado Leisure NV - van der Madenweg 41, 1099 BS Amsterdam
Hummel consultance BV - Museumplein 1, 1071 DJ Amsterdam
Jureko Property Holding BV - Museumplein 1, 1071 DJ Amsterdam (Fabege Ent. BV)
Recreatiepark Port Greve BV (Hummel) (Geveke)

De corrupte uitspraak van mr. R.P.G. Houterman, voorz. Raad v. Discipline
te 's-Hertogenbosch inzake de klacht van ir. R. Rietveld tegen de criminele
advocaat mr. Sigmond te Heerlen. Vanuit deze uitspraak deed de rechtbank
Alkmaar vervolgens 'n dwalende uitspraak met tonnen aan financiële schade

Kon. BAM-Groep (bouw, transport en recreatie)
KLM (DSB), AGIS-Groep, Radio Nederland Wereldomroep
Historisch overzicht van de Bilderberggroep sinds 1956
Rabobank-rampen van gedupeerden. Bedankt Kees Huls van St. Benadeelde R*bank
Smerige samenwerking tussen v/d Hoff (ex-vice-voorzitter) van Belangenvereniging
van gedupeerde Recreanten met eigenaar Vlastuin als provider Vevida en handelaar
De zwendelpraktijken van mr. Sark, mr. Maes en International Security Partners
De grote leugen van een goudeerlijke zakenman over Thij Verspaget
Chicaneuze belangenverstrengeling tussen banken bouwbedrijven en parkeigenaren
Rietveld : Campingmaffia en Milieumaffia worden aangestuurd door grootkapitaal
De verstrengelde 'Haute Finance' in Nederland. Dit alles proberen Overheid - FIOD -
ECD en Belastingdienst koste wat het kost als 'Geest in de fles' te houden. Foutje !!

[Koningshuis - Hollandse Betongroep - Buvermo B.V] - [Fentener - Noro - Enhobel
en Frieslandbank / Drugsgeld] [Portfolio - Agrio] - [Shell - Billiton - Corus - ITC]
[Rabobank - Robeco - Uni*Invest - KPMG] o.a. en duistere netwerken daarachter

Misbruik van de sleutel tot de Bureau Krediet Registratie in Tiel om positie van
aspirant kopers te volgen. Gedaan door Akkerman Financiering en de Finata-bank
Ook advocaten blijken daarvan misbruik te kunnen maken met chicanes

Het beging van de bewust toegebrachte financiële schade aan Rietveld met chicanes door
meester-oplichter en crimineel mr. Rutger Sark van Kempenaer Advocaten in Arnhem

Bungalowpark de Lithse Ham (GMBH in Duitsland, opgevoerde eisers opgevoerd door
A.J. Berg gehuwd met ene X. Huijzer (eiser in kortgeding rol 01-890)

De grote leugen van een goudeerlijke zakenman over Thij Verspaget
Welke geheimzinnige rol speelt de FIOD in het pakken of vrijwaren van fiscale boeven?

Fam. Brenninkmeijer / Midocean / Deutsche Bank /
Scottish & Newcastle / Bank Nomura / Center Parken

Omkoopschandaal door en de heer van Veen t.o.v. Rietveld in
de Telegraaf [vakantiebungalow op 'de Valouwe' en geld] [het zoveelste schandaal]

Barents & Krans advocaten - zaak Bayer Pharma, inhoud o.a. groeihormonen runderen
gevoegd in productierol 01-890, door Verscholen Dorp en mr. Maes.
Rietveld veegt deze gehele puinhoop van tafel, maar komt terug met Vakantiebungalows
Duitsland, en slakken van Corus staal; en Feytenhof Groep, Bandijk 60, Terwolde en
Van Drie Beheer te Woerden. [vlees]. verkoopt zijn villa te Harskamp aan
Van Drie Beheer. [makelaars] voor ruim € 2 miljoen. Justitie: geld, geld en nog 'ns geld

Rabo Nederland (M.W. Faber) en crimineel Weggemans van Rabo-Heerhugowaard
Potvis 50 Heerhugowaard. Ik wacht al 'n jaar op een rechtszaak tegen mij
Bedreiging van OvJ net zo kwalijk als bedreigen van burgers. 'n Koekje van eigen deeg?
Justitie Arnhem, politie Barneveld, C. van Ginkel inzake smaad/laster tegen R. Rietveld
Tableau de la troupe van: Corrupte rechters, Advocaten, Mediators en Deurwaarders
Werkwijze parkeigenaar W. Vos te Lochem en de fabelachtige snelheid van Justitie

De smerige praktijken van het advocaten-notarissenkantoor Nysingh Dijkstra de Graaff

Topografie van 't grootkapitaal in het Bilderbergse land
Dommerholt & van Dijk Advocaten te Zwolle met de meesters Maes en Sigmond,
deurwaarder Van der Meer & Philipsen de criminelen kunnen hier nog wat van leren

Werkwijze Advocatenmaatschap Kniestedt - Jacobs & Duijs inzake Kammeijer
Advocatenmaatschap wederom in de fout bij zaken tegen de Campingmaffia
Barretje Hilton: LPF, E. Maas - Hammerstein / C. Kronenberg / J. vd Nieuwenhuyzen
C. van der Hoeven - Nina Brink / Hanja Mai-Weggen - Nelie Kroes / Klaas Bruinsma

Barretje Lexington: C. Zadelhof / Harry Mens / Smit - Thünissen / VHS-Vastgoed /
R. Homburg - Uni-invest / Campingunie / Historie Derksen (levend Water)
 / Nevas - Nedufo / Tonio Hildebrand

Bently boys: Verbindingen: VHS-Des-Indes-Hilton / F. Rottenberg / Harry Mens /
Wouter Bos

Rabobank: over wijlen directeur Wisse Smit / wijlen directeur - Wijnmalen en leden
van zeilvereniging Hilversum en de historie van eigenaren van o.a. hotel Krasnapolsky

Procedure-carrousel van de gemeente Barneveld contra Verscholen Dorp
Rechter A.L. Croes en zijn nevenfunctie en zijn kornuiten
Maffiapraktijken op Park Ruighenrode door W. Vos sr.
Gemeenten (hard werkend) dwalende politiek en Rietveld
Socialistische Partij pleegt plagiaat en pronkt met de veren van een ander!
Brief van Remi Poppe (SP) over Rietveld als voorzitter van de BVGR
Collusie en Belangenverstrengeling in de recreatiesector
Collusie en Belangenverstrengeling in de bouwsector
Collusie en Belangenverstrengeling in de bankensector
Collusie en Belangenverstrengeling rond het grote geld
Deurwaarders V/d Meer & Philipsen demonstreren valsheid en meedogenloosheid
Deken mr. Teeuwen blijkt rotte appel in advocatuur en Rechterlijke Macht!
Deel van de historie van het Verscholen Dorp
Duidelijke brief aan Mark van der Hoff over zijn wanpraktijken
De zwakke knieën van de Socialistische Partij (SP) met kortgeding wegens smaad
Werkwijze van de Recron-ondernemers, SRK-rechtsbijstand en Camping de Rimboe
Originele processen-verbaal van slachtoffers tegen de familie Vos
Meester Ivo Peter Sigmond

Ruud Rietveld reageert op 'DE ETHIEK VAN DE RABOBANK'
Open brief aan rechter Croes met felle kritiek op zijn rechtspraak
Faxbericht aan mr. Maes van Kees Griesdoorn over schijneisers
Open brief aan rechter Croes met felle kritiek op zijn rechtspraak
Verklaring van mevr. A. Mesman-tulp over haar bestuursfunctie
Advocaat van de vereniging grootste obstakel om executie te voorkomen
Open brief aan de gemeente Elburg en de pers over Bospark Dennenrhode
Briefwisseling van advocatenkantoor Dommerholt & van Dijk en st. SDN
Accountantsverklaring HZW over effectieve winst per caravan of chalet
Convenanten tussen de eigenaar van het park met Tasta Bouw en Hogenboom parken
Document met procedure tegen mr. Maes van Dommerholt & van Dijk in Zwolle
Rijke fantasie van Maes zonder tussenkomst van de rechter
Overzicht van de concernrelaties van de Campingunie
Overzicht van de concernrelaties van
Convenant tussen Zitter, Vos en ver. Verontruste recreanten (Giesdoorn)
Krantenartikel en een open brief aan rechter L.A. Croes over nalatigheid
Brief aan SDN met de sommatie om de website van Rietveld te verwijderen
Overzicht van door Maes aangevoerde eisers waarvan de meeste vals bleken
Interconnex komt op voor de belangen van gedupeerde Rabobank cliënten.
Mailbericht over De Week Willibrord Frequin m.b.t. uitzending van 11 november
Niet alleen Ruud Rietveld heeft het over de Campingmaffia; ook de SP-fractie
Erkenning van Dommerholt & van Dijk Advocaten over onrechtmatigheid van beslag
Historie en relaties van de Camping-boerderij 'Welgelegen' te Voorthuizen
Herverkaveling met hogere prijzen en halvering ven het toegewezen oppervlak
Erkenning van mr. Sigmond dat hij op 28-3-2002 wist van de documenten
De verbannen website van Ruud Rietveld: 'Campingmaffia veertig jaar actief'
Verwijt aan mr. Sigmond over z'n inactiviteit. Wel betalen, maar niet kunnen halen!
Kadastrale gegevens en in- en uitschrijvingen bij de Kamer van koophandel
Kadastrale gegevens en in- en uitschrijvingen bij de Kamer van koophandel
André Horlings vertelt zijn bevindingen over malafide praktijken in de campingwereld
De spionnen van met afluisterpraktijken en handlangers in de politiek
Het ondoorzichtige netwerk wordt onthuld met gegevens uit de Kamer van Koophandel
Foto's van de sloop van de natuur t.b.v. geldelijk gewin voor de Campingmaffia
Ontstaansgeschiedenis met de Rabobank als spin in het web van misleiding en uitbuiting
Slagerspraktijken van deurwaarder v/d Meer en Philipsen in dienst van c.s.
Serie losse aantijgingen tegen mij (Rietveld) wegens onjuiste, vermeende kwalijke zaken
Onzuivere koffie geschonken door Notaris v/d Wees met ontkenning van het convenant
De constructie en dwarsverbanden tussen de conglomeraten van de grote recreatieparken
Het werk als undercover informant voor het FIOD kwam later terug als een boemerang
Ruud Rietveld doet aangifte bij de politie in Barneveld wegens bedreiging met de dood
Voorlopige conclusie van Rietveld aan de recreanten en semi-permanente bewoners
Bewijs van verstrengeling van de Rabobank met de beleggers in de recreatieparken
Van Ginkel, 'n voorbeeld van de mentaliteit van caravan- en chaletverkopers
Helder geval van incompetentie en corrupte handelingen en manipulatie
Zwendelpraktijken van mr. R.J. Sark van De Kempenaer Advocaten in Arnhem
Overzicht van een zwarte lijst van dubieuze praktijken door glibberige advocaten
Overzicht van publicaties in de Telegraaf over financiële schandalen bij de Rabobank
Slimme constructies om gemeenten om de tuin te leiden door gebrek aan (fiscaal) inzicht
Achtergrond over de handelsregisterhistorie van Aegon Recreatie BV
Voorbeelden van chicanes die mensen in de financiële en emotionele ellende storten
Waarschuwing voor aspirant kopers van caravans, campers en chalets in de recreatie